Stötta vår verksamhet

Musikbranschen är inte jämställd. Ditt stöd kan hjälpa oss ändra den verkligheten!

Popkollo är en ideell organisation som jobbar för en jämställd musikbransch – och i förlängningen ett jämställt samhälle. I över 20 år har vi arrangerat sommarkollon och andra musikverksamheter för tjejer och transpersoner. Tack vare dig som bidrar kan vi fortsätta jobba mot vårt mål!

Bli stödmedlem

Som stödmedlem betalar du en medlemsavgift enligt en glidande skala mellan 250 och 1000 kronor per år som i sin tur går direkt till att stötta Popkollos verksamhet runtom i landet. Som stödmedlem får du ta del av Popkollos nyhetsbrev med uppdateringar om vad ditt stöd bidrar till.

Medlemsavgift
Medlemsavgiften betalas enkelt via Swish och du väljer själv hur mycket du vill bidra med inom spannet 250 – 1000 kr per år. Ditt stödmedlemskap gäller fram till 2024-12-31 och behöver därefter förnyas. Önskar du göra en större donation är du välkommen att kontakta hej@popkollo.se.

 

» Popkollo är en plats där man kan bli accepterad om man inte har den möjligheten inom sin vardag. Det är bra att det finns en sådan plats för alla som inte "passar in" «

- Deltagare 2023

SWISHA EN GÅVA

Vill du inte bli stödmedlem men ändå bidra med en slant?

Stötta Popkollo genom att swisha en gåva till 123 – 471 70 54.

Önskar du göra en större donation eller föredrar ett annat betalningssätt? Kontakta oss på hej@popkollo.se!