Bli medlem

Gratis medlemskap

Ditt medlemskap påverkar Popkollos verksamhet. Ju fler medlemmar, desto fler och bättre kollon. Dessutom är medlemskapet helt gratis! Popkollos verksamheter riktar sig till tjejer och transpersoner men alla – oavsett könsidentitet – kan bli medlemmar!

Är du mellan 6-25 år? Bli medlem i någon av lokalföreningarna i listan nedan!
Är du äldre än 25 år kan du istället bli stödmedlem här.

 

PS. Du måste bekräfta ditt medlemskap via länken i mailet du får efter registreringen. Annars sparas inte ditt medlemskap. Ibland hamnar mailet i skräpposten. Du vet att du är registrerad som medlem när du fått vårt välkomstmail.

Vet du inte vilken lokalförening du ska välja?
Om du inte vet vilken lokalförening du ska välja kan du bli medlem i Riksorganisationen Popkollo. Då placeras ditt medlemskap i en förening närmast där du bor.

För att bli automatiskt placerad i en förening, bli medlem här. Välj annars en av föreningarna i listan nedan.

Hultsfred

Popkollo Hultsfred

Bli medlem

Stockholm

Popkollo Impra

Bli medlem

Södra Stockholm

Popkollo Södra Stockholm

Bli medlem

Falun

Popkollo Dalarna

Bli medlem

Uppland

Popkollo Uppland

Bli medlem

Göteborg

Popkollo Göteborg

Bli medlem

Malmö

Popkollo Malmö

Bli medlem

Piteå

Popkollo Norrbotten

Bli medlem

Umeå

Popkollo Umeå (She’s got the beat)

Bli medlem

Bli stödmedlem!

Om du är 25 år och äldre kan du istället för att bli gratismedlem välja att bli stödmedlem och bidra till Popkollos verksamhet. Som stödmedlem betalar du en medlemsavgift varje år som i sin tur direkt går till att stötta Popkollos verksamhet runtom i landet. Medlemsavgiften betalas enkelt via Swish och du väljer själv hur mycket du vill bidra med inom spannet 250 – 1000 kr per år.

Varför ska jag bli medlem?

Utan medlemmar finns inget Popkollo, så ni är det viktigaste vi har! Popkollo arrangeras av ideella föreningar runtom i landet. Det är tack vare medlemmarna vi får stöd att genomföra vår verksamhet. Vi får statsbidrag för alla medlemmar mellan 6-25 år. Du kan vara medlem vare sig du deltar i våra aktiviteter eller inte. Tack för att du stöttar Popkollo och bidrar till en jämställd musikscen!

Mer om medlemskapet

Som medlem stöttar du inte bara Popkollos verksamheter utan också bidrar till en jämställd musikscen! Att bli medlem är superenkelt – och självklart helt gratis! Välj den förening du vill bli medlem i och klicka på knappen för att bli medlem. Sedan är det bara att följa stegen. Kom ihåg att du måste förnya ditt medlemskap varje år, det är också helt gratis. Om det inte finns en förening precis där du bor kan du välja en som finns nära dig eller någon särskild som du vill stötta.

Vill du starta en Popkolloförening?

Underbart! Ju fler desto härligare! Att starta en förening är enkelt – ni behöver bara vara tre personer till att börja med. Sen kan ni arrangera en infoträff och bjuda in så ni blir flera. Som Popkolloförening blir ni medlemmar i riksorganisationen och får därmed ett nätverk och massa kontakter och andra som kan mycket. Ni får också föreningsbidrag och verksamhetsbidrag så att ni kan komma igång och göra kollon eller andra saker ni vill göra. Det kan också vara bra att ta kontakt med ett studieförbund som finns lokalt där ni finns, till exempel ABF. Kontakta Popkollos kansli för att få hjälp att komma igång!

Kontakta kansliet