Bli medlem

Hur blir jag medlem?

Popkollos verksamheter är för tjejer och transpersoner men alla kan, oavsett könsidentitet, bli medlemmar! Som medlem stöttar du inte bara Popkollos verksamheter utan också bidrar till en jämställd musikscen! Att bli medlem är superenkelt – och självklart helt gratis! Välj den förening du vill bli medlem i och klicka på knappen för att bli medlem. Sedan är det bara att följa stegen. Kom ihåg att du måste förnya ditt medlemskap varje år, det är också helt gratis. Om det inte finns en förening precis där du bor kan du välja en som finns nära dig eller någon särskild som du vill stötta.

Varför ska jag bli medlem?

Utan medlemmar finns inget Popkollo, så ni är det viktigaste vi har! Popkollo arrangeras av ideella föreningar runtom i landet. Det är tack vare medlemmarna vi får stöd att genomföra vår verksamhet. Vi får statsbidrag för alla medlemmar mellan 6-25 år. Du kan vara medlem vare sig du deltar i våra aktiviteter eller inte. Tack för att du stöttar Popkollo och bidrar till en jämställd musikscen!

Stockholm

Folkkollo

Bli medlem

Stockholm

Popkollo Impra

Bli medlem

Stockholm

Musik som mötesplats

Bli medlem

Norra Storstockholm

Popkollo Norra Storstockholm

Bli medlem

Botkyrka

Popkollo Botkyrka

Bli medlem

Falun

Popkollo Dalarna

Bli medlem

Gotland

Popkollo Gotland

Bli medlem

Göteborg

Popkollo Göteborg

Bli medlem

Hultsfred

Popkollo Hultsfred

Bli medlem

Malmö

Popkollo Malmö

Bli medlem

Piteå

Popkollo Norrbotten

Bli medlem

Umeå

Popkollo Umeå (She’s got the beat)

Bli medlem

Kan jag starta en Popkolloförening?

Självklart kan du det! Ju fler desto härligare! Att starta en förening är enkelt – ni behöver bara vara tre personer till att börja med. Sen kan ni arrangera en infoträff och bjuda in så ni blir flera. Som Popkolloförening blir ni medlemmar i riksorganisationen och får därmed ett nätverk och massa kontakter och andra som kan mycket. Ni får också föreningsbidrag och verksamhetsbidrag så att ni kan komma igång och göra kollon eller andra saker ni vill göra. Det kan också vara bra att ta kontakt med ett studieförbund som finns lokalt där ni finns, till exempel ABF. Kontakta Popkollos kansli för att få hjälp att komma igång!

Kontakta kansliet