Röstrevolt

Anmäl dig till kören RöstRevolt!

Kören RöstRevolt startade 2015 och är en verksamhet för kvinnor och transpersoner mellan 16-100 år som vill sjunga i kör! Under våren 2022 får du möjlighet att tillsammans med andra sjunga under skojiga och kreativa former. Du handleds av en Popkollo-ledare som guidar dig genom musikens värld!

Vi ses i ABF-huset i Stockholm på Sveavägen 84.

Förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper för att delta i RöstRevolt - bara ditt intresse för musik! Vi välkomnar alla körhängivna, såväl nybörjare som erfarna!

Vi använder noter, men det krävs ingen kunskap i notläsning. Vi sjunger i stämmor, och alla sånger med stämmor finns att lyssna på om du vill öva hemma mellan gångerna.

Deltagaravgift

Avgiften är en glidande skala mellan 700 och 2500 kr. Du väljer själv hur mycket du vill betala. Avgiften går till utgifter såsom lokalhyra, inköp av noter och arrangemang och arvode till körledaren.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret HÄR. Därefter får du ett mejl med antagningsbesked och instruktioner för inbetalning av deltagaravgiften.

Föreningen

Alla deltagare i kören blir automatiskt medlemmar i föreningen som arrangerar verksamheten. Det betyder att du är medlem med rösträtt på årsmöten och medlemsmöten. Vi skapar tillsammans denna verksamhet, där du som deltagare bidrar med t.ex. fika, idéer och planering.

OBS! Medlemskap i kören betyder inte att du automatiskt blir medlem i en Popkolloförening med nationell anknytning. Det kan du bli här.

Övningstillfällen

Vi träffas på tisdagkvällar kl. 18.15 - 20.00 vid 10 tillfällen med preliminär start* den 22 mars 2022 samt ett helgrep den 22 maj. Det är uppehåll för påsklov vecka 15.

Vi avslutar med en konsert den 29 maj.

*Besked om definitivt startdatum meddelas så snart vi har tillräckligt antal anmälda till kören, dock senast den 20 mars.

Tillgänglighet

Kontakta vendela.hall@popkollo.se om du har frågor om tillgängligheten i lokalerna.

Kontakt

Har du frågor? Kontakta körledare Vendela Häll via vendela.hall@popkollo.se.

Snabbfakta

Kontakt: vendela.hall@popkollo.se

Bli medlem

Se alla i kalendern

Just nu finns inga planerade aktiviteter.