Röstrevolt

Det här är kören RöstRevolt!

Kören RöstRevolt startade 2015 och är en verksamhet för kvinnor och transpersoner mellan 16-100 år som vill sjunga i kör! Vi ses regelbundet under terminerna och du får möjlighet att tillsammans med en massa andra personer sjunga under skojiga och kreativa former. Kören handleds av en erfaren Popkollo-ledare som guidar dig genom musikens värld! 

Förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper för att delta i RöstRevolt - bara ditt intresse för musik! Vi välkomnar såväl nybörjare som redan körhängivna. Vi använder noter, men det krävs ingen kunskap i notläsning. Vi sjunger i stämmor, och alla sånger med stämmor finns att lyssna på om du vill öva hemma mellan gångerna.

Repertoar

Vi sjunger musik skriven, framförd och arrangerad av kvinnor och transpersoner. På körens repertoar finns sånger som: Not too young (Sabina Ddumba), Conquer or suffer (Nicole Sabouné), Det brinner en eld (svensk trad.), Deceptacon (Le Tigre), Jag lovar dig (Det brinner) och en massa andra härliga bitar!

Deltagaravgift

Avgiften är en glidande skala mellan 500 och 2500 kr. Du väljer själv hur mycket du vill betala. Avgiften går till lokalhyra, eventuella inköp av noter och arrangemang och arvode till körledaren.

Anmälan

Antagning sker terminsvis och vi antar deltagare tills kören är full med 30 deltagare. Därefter bildas en kölista där du kontaktas om det blir en ledig plats. 

Föreningen

Alla deltagare i kören blir automatiskt medlemmar i föreningen som arrangerar verksamheten, Föreningen RöstRevolt. Det betyder att du är medlem med rösträtt på årsmöten och medlemsmöten. Vi skapar verksamheten tillsammans, där du som deltagare bidrar med t.ex. idéer, planering och fika.

OBS! Medlemskap i kören betyder inte att du automatiskt blir medlem i en Popkolloförening med nationell anknytning. Det kan du bli här. 

Tillgänglighet

Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och ligger i markplan.

Snabbfakta

Kontakt: minna.bolin@popkollo.se

Bli medlem

Se alla i kalendern

Just nu finns inga planerade aktiviteter.