Röstrevolt

Anmäl dig till kören RöstRevolt!

Kören RöstRevolt startade 2015 och är en verksamhet för kvinnor och transpersoner mellan 16-100 år som vill sjunga i kör! Under hösten 2022 får du möjlighet att tillsammans med andra sjunga under skojiga och kreativa former. Du handleds av en Popkollo-ledare som guidar dig genom musikens värld! Det krävs inga förkunskaper för att delta i RöstRevolt - bara ditt intresse för musik! Vi välkomnar alla körhängivna, såväl nybörjare som erfarna!

Körledare i år är Agnes Hustler, artist, låtskrivare och producent, med uppbackning från Linnéa Gustafsson. Fokus är populärmusik i olika genres.

Vi träffas på måndagkvällar kl. 18.00 - 20.00 vid 10 tillfällen med preliminär start 4 oktober 2022 samt ett extrarep den x december. Det är uppehåll för höstlov vecka 44. Avslutningskonsert i december.

Vi repar på Folkets Scen på Skånegatan 90 https://maps.app.goo.gl/yoP4kBzBpWfqmX4SA?g_st=ic

Deltagaravgiften inkluderar allt innehåll i kursen och är på en glidande skala mellan 1000 -2500kr. Deltagaravgiften täcker lokalhyra, inköp av noter och arrangemang m.m. till kören samt arvode till körledaren.

Anmäl dig här:
ANMÄLAN RÖSTREVOLT HÖSTTERMINEN 2022


Sista anmälningsdag 27/9*

*Besked om definitivt startdatum meddelas så snart vi har tillräckligt antal anmälda till kören, dock senast den 28/9

Kontakta röstrevolt@popkollo.se om du har frågor om tillgängligheten i lokalerna

Frågor?
Kontakta Agnes på RöstRevolt på epost: agneshustler@gmail.com

Föreningen

Alla deltagare i kören blir automatiskt medlemmar i föreningen som arrangerar verksamheten. Det betyder att du är medlem med rösträtt på årsmöten och medlemsmöten. Vi skapar tillsammans denna verksamhet, där du som deltagare bidrar med t.ex. fika, idéer och planering.

OBS! Medlemskap i kören betyder inte att du automatiskt blir medlem i en Popkolloförening med nationell anknytning. Det kan du bli här.

 

 

Snabbfakta

Kontakt: agneshustler@gmail.com

Bli medlem

Se alla i kalendern

Kören Röstrevolt

4 mars

Stockholm

Många platser kvar