Vem Kan Bli Producent

Om Vem kan bli producent

Vem Kan Bli Producent (VKBP) är Popkollos satsning på musikproduktion och ljudteknik och startades som ett projekt med stöd av Kulturstiftelsen 2015 i samarbete med KTH och artisten Robyn. VKBP finns för att förändra normer kring teknik och teknikanvändande och att tillgängliggöra teknik för en underrepresenterad grupp.

I hjärtat av VKBP:s verksamhet finns Producentprogrammet, en 4-7 månader lång utbildning som riktar sig till kvinnor och transpersoner över 20 år (rek. ålder) som är aktiva inom musikproduktion och vill fördjupa sig och utvecklas i ett sammanhang med andra.

VKBP finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Läs mer på VKBP:s hemsida.

Prenumerera på Vem Kan Bli Producents nyhetsbrev!

Producentprogrammet

Producentprogrammet är en 7 månader lång utbildning som vänder sig till tjejer och transpersoner över 20 år (rek. ålder) som är aktiva inom musikproduktion och vill fördjupa sig och utvecklas tillsammans med andra.

Programmet kräver inga specifika förkunskaper, men vänder sig heller inte till nybörjare utan till personer som redan kommit igång med att producera i någon mån och vill komma vidare. Den som går producentprogrammet är idag redan bekant med ett eller flera musikprogram (DAWs) och är intresserad av att utveckla dig själv i rollen som musikproducent.

Producentprogrammet arrangeras 2018-2019 i Stockholm, Malmö och Göteborg och 2019/2020 i Stockholm.

Läs mer

Producer Camp

VKBP Producer Camp vänder sig särskilt till dig som hållit på mycket med musikproduktion, är van och trygg med att jobba självständigt med produktioner och som vill träffa andra och jobba tillsammans i en inspirerande miljö. Campet genomfördes första gången 2018 i en idyllisk miljö på Billströmska fhsk på Tjörn med 35 producenter från hela Sverige.

Läs mer

Kommande aktiviteter

Se alla i kalendern

Just nu finns inga planerade aktiviteter.