Popkollos sommarkollon 2022

Sorry, but you do not have permission to view this content.

Nyfiken på årets kollon och upplägg?

Just nu planerar vi sommarkollo för 2022. Anmälan öppnar i februari på hemsidan. Bli medlem, eller skriv upp dig på vårt nyhetsbrev, för att få uppdateringar till din mail!

Kollon med övernattning

Mer info kommer i februari 2022.

Kalender

Kollon utan övernattning

Mer info kommer i februari 2022.

Kalender

Vilka genrer/ kolloinriktningar finns iår?

Mer info kommer i februari 2022.

Kalender

Deltagaravgift

Vi tycker att alla som vill och behöver ska kunna gå på Popkollo. Därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften, där du och dina vuxna själva avgör vad ni kan betala. Hur mycket ni kan betala i deltagaravgift påverkar inte era chanser att få en kolloplats.

Kollo som är digital/online 4-7 dagar kostar mellan 150-1500 kr

Kollo utan övernattning 4-7 dagar kostar mellan 150-2500 kr

Kollo med övernattning 7-10 dagar (inklusive mat och boende) kostar mellan 1500-7500 kr

POPKOLLOFONDEN
Om även den lägsta avgiften är för hög finns också möjligheten att ansöka om lägre avgift genom Popkollofonden. Detta görs i samband med anmälan i samma formulär och besked om lägre avgift ges i samband med antagningsbeskedet.

Frågor & svar

Covid-19

Popkollo följer aktivt händelseutvecklingen kring Coronaviruset/COVID-19 och gör en löpande riskbedömning. Givetvis följer vi de rekommendationer som råder inför och under varje kollos genomförande. Du kan läsa mer om åtgärder och anpassningar under respektive kollos sida i Kalendern.

Klicka nedan för vanliga frågor och svar. Om ni har andra frågor, maila hej@popkollo.se!

Frågor & svar

Anmälan och antagning för 2022

Mer info om antagningsdatum kommer inom kort!

Antagningen till våra sommarkollon sker i olika omgångar under våren tills alla platser är fyllda. När du får antagningsbesked beror på när du anmäler dig.

För att ha störst chans att få en plats på det kollo du vill gå är det bra att anmäla dig så tidigt som möjligt. När du får ditt antagningsbesked har du en vecka på dig att bekräfta din plats!

 

Frågor & svar