Praktisera på Popkollos rikskansli HT 2022

Nu söker vi praktikanter som vill vara med och jobba för en jämställd musikscen med oss på Popkollos rikskansli under höstterminen 2022!


Praktikplatserna finns i Stockholm och utgår från två profiler: Projektkoordinering och PR och Marknadsföring. Vi tar emot praktikanter med praktik inom ramen för eftergymnasial utbildning och ser helst att du gör praktik under minst 8 veckor.

Vi söker praktikanter som delar Popkollos värderingar och som ska ha praktik under höstterminen 2022. Vi söker främst dig som bor i eller i närheten av Stockholm. Vid rätt förutsättningar kan en praktik även fungera helt på distans.

Läs mer om praktikplatserna via knappen nedan.

Ansökan

Ansökan är anonym och består av ett antal frågor i ett formulär. Observera att vi inte tar emot CV eller personligt brev eller ansökningar på annat sätt. 

Ansökan görs via formulären nedan under respektive roll senast söndagen den 12 juni.
Intervjuer genomförs vecka 24 och besked lämnas vecka 25.


Projektkoordinering

Vill du vara med och planera hur firandet av Popkollos 20-årsjubileum ska gå till? Är du intresserad av projektledning och allt var det innebär? Sök då till praktiken med Projektkoordinering i fokus!

PR och marknadsföring

Vill du hjälpa oss nå ut till fler tjejer och transpersoner? Är du intresserad av PR och marknadsföring och vill arbeta för att stärka Popkollos varumärke? Sök då till praktiken med PR och marknadsföring i fokus!

Frågor? Maila verksamhetsansvarig Matilda på matilda.kopcke@popkollo.se eller ring 08-42 00 52 32.