Popkollo Vuxen Producent 6-9 augusti!

Vill du lära dig mer om musikproduktion? Tycker du det verkar kul att skapa musik i datorn, bygga låtar med hjälp av teknik och spela in?  Är du kvinna och/eller transperson mellan 18-100 år? Då är Popkollo Vuxen Producent för dig! Under fyra dagar i augusti ses vi i Dalsland för att djupdyka in i musikens värld tillsammans.

För tre år sedan anordnade Popkollo Göteborg sitt första Popkollo Vuxen med övernattning. Det blev en succé! i sommar anordnar vi för första gången ett Popkollo Vuxen med inriktning PRODUCENT.  Det är ett resultat av Popkollos projekt Vem Kan Bli Producent (VKBP) som startades tillsammans med Robyn år 2015. Läs mer här: https://www.vemkanbliproducent.com/

OBS: Parallellt med detta kollo kommer det även vara ett Popkollo Vuxen Original. Det finns 10 platser på detta kollot och 20 på Original. Ni kommer ha vissa saker gemensamt, och vissa saker kollovis.

Är du nyfiken på Original-kollot?
Klicka här för att veta mer.

Med anledning av Coronapandemin:
Popkollo Göteborg följer uppdateringarna och avvaktar för att se hur läget utvecklar sig under sommaren. Föreningen kommer ge besked om kollots genomförande senast 6 juli. 

Plats?
Kollot äger rum på Dalslands folkhögskola som ligger naturskönt i utkanten av det lilla samhället Färgelanda, ca 30 minuter med buss från Uddevalla.

Boende och mat?
Boende och mat ingår i deltagaravgiften. Frukost, lunch och middag serveras i skolans matsal. Det kommer även finnas lättare fika alla dagar.

Kostar det något?
Avgiften är en glidande skala mellan 3500 och 6000 kr. Du väljer själv vad du  har möjlighet och lust till att betala. Popkollo Vuxen anordnas som en fundraiser  för att finansiera föreningens sommarläger för unga tjejer och transpersoner.  Allt överskott från Popkollo Vuxen går alltså direkt till Popkollo Göteborgs ungdomsverksamhet.

OBS! Om kollot skulle ställas in på grund av läget med Coronaviruset har du möjlighet att få tillbaka hela deltagaravgiften. Du kan även välja att skänka hela, eller en del av, avgiften till föreningen. Det ger oss bättre förutsättningar att arrangera kollo nästa år!

Mer information finns i anmälningslänken. OBS! Kollot är fullbokat, men det går att anmäla sig för att stå på reservlistan i anmälningsformuläret. 

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Göteborg
Popkollo Göteborg är en lokalförening som arrangerat kollon sen 2006. Under sommaren 2020 arrangerar föreningen kollon i Göteborg, Borås, Kungälv, Kållekärr (Tjörn) och Färgelanda.

Popkollo Vuxen arrangeras i samarbete med NBV Music Box Väst

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen Producent 6-9 augusti!

Datum: 6-9 augusti

Ålder: 18 år och uppåt

Plats: Färgelanda

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: Minst 8

Platser kvar: Fullbokat

Anmälan senast: 1 juni

ANMÄL DIG HÄR

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.