Digitalt sommarkollo: Spoken Word 10-14 augusti (14-18 år)!

KOD I ANMÄLNINGSFORMULÄR: — DBS —

OBS! Nytt datum: Den 10-14 augusti är det PREMIÄR för den nya kolloinriktningen: SPOKEN WORD! Tillsammans med poeten, aktivisten och konstnären Yolanda Aurora Bohm Ramirez och andra verksamma poeter och spoken word-artister kan du som brinner för det skrivna ordet vässa dina kunskaper!

OBS: Kollot har nu blivit digitalt! Klicka här för mer information.

Plats?
Online

Kostar det något?
Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 150-1500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Anmälan
Klicka här för att anmäla dig till kollot. Har du anmält dig till ett kollo i sommar som har blivit inställt eller ändrat form till digitalt kollo och vill anmäla dig till Spoken Word-kollot? Klicka här.

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Botkyrka
Popkollo Botkyrka är en förening som var bland de första Popkollo-föreningarna som startade. Sen dess har vi gjort minst ett kollo varje sommar och har haft gäster såsom Alina Devecerski, Mahoyo-kollektivet och Silvana Imam!

Snabbfakta

Form: Digitalt sommarkollo: Spoken Word 10-14 augusti (14-18 år)!

Datum: 10-14 augusti

Ålder: 14-18 år

Plats: Online

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Botkyrka

Kontaktperson: yolanda@popkollo.se

Antal platser: Max 25

Platser kvar: Många platser kvar

Anmäl dig här

Så här fungerar ett dagkollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett dagkollo är mellan 4-7 dagar där du sover hemma. Det kan se lite olika ut lokalt vad som gäller kring mat men det brukar vara så att du får mat på plats. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat.

Varför ska jag välja dagkollo?

Dagkollo passar den som tycker det känns jobbigt att sova borta men som ändå vill ha en Popkollo-upplevelse!

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.