Sommarkollo: Producent Göteborg 14-18 Juli (14-18 år)!

KOD I ANMÄLNINGSFORMULÄR: –DGP —

Tycker du det verkar spännande att producera egen musik i datorn? Gillar du teknik och/eller vill lära dig att spela in dina egna låtar? Då är detta kollot för dig!

Den 14-18 juli anordnar Popkollo Göteborg för tredje året i rad ett kollo på Arena 29 i Majorna, Göteborg. I år med inriktningen Popkollo Producent!

På Popkollo Producent får du testa att skapa musik med hjälp av teknik. Vi gör alltifrån att skapa beats i datorn, spela in live i en riktig studio, inspireras av verksamma producenter, bygga låtar med ljud från vår omgivning och massa annat kul. Du behöver inte hållit på med musik eller musikproduktion tidigare. Vi lär oss tillsammans!

Kollot är ett dagkollo. Det innebär att du är på plats dagtid, mellan kl.10.00-16.00 och sover hemma.

Med anledning av Coronapandemin:
Popkollo Göteborg kommer ge besked kring detta kollo senast 15 juni. Om kollot inte går att genomföra fysiskt så kommer föreningen erbjuda ett digitalt kollo där deltagarna får lära sig om musikproduktion i ett onlineformat tillsammans med ledarna. Information kommer postas på hemsidan och skickas ut till anmälda deltagare senast den 15 juni.

Plats?
Arena 29, Majorna

Kostar det något?
Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 150-2500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Anmälan
Klicka här för att anmäla dig till kollot. Har du anmält dig till ett kollo i sommar som har blivit inställt eller ändrat form till digitalt kollo och vill anmäla dig till ett kollo av Popkollo Göteborg? Klicka här.

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Göteborg
Popkollo Göteborg är en lokalförening som arrangerat kollon sen 2006. Under sommaren 2020 arrangerar föreningen kollon i Göteborg, Borås, Kungälv, Kållekärr (Tjörn) och Färgelanda.

Kollot arrangeras av Popkollo Göteborg i samarbete med NBV Music Box Väst och Arena 29

Snabbfakta

Form: Sommarkollo: Producent Göteborg 14-18 Juli (14-18 år)!

Datum: 14-18 juli

Ålder: 14-18 år

Plats: Göteborg

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: Max 15

Platser kvar: Många platser kvar

Anmäl dig här

Så här fungerar ett dagkollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett dagkollo är mellan 4-7 dagar där du sover hemma. Det kan se lite olika ut lokalt vad som gäller kring mat men det brukar vara så att du får mat på plats. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat.

Varför ska jag välja dagkollo?

Dagkollo passar den som tycker det känns jobbigt att sova borta men som ändå vill ha en Popkollo-upplevelse!

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.