Sommarkollo: Karlstad 13-17 juli (12-16 år)!

KOD I ANMÄLNINGSFORMULÄR: -- DK --

Sommarkollo i Karlstad! Från 13-17 juli kan du som är 12-16 år träffa nya vänner, lära dig mer om musik, inspireras av gästartister och ha riktigt kul!

Du behöver inte hållit på med musik tidigare för att gå på kollot. Allt som behövs är intresse och nyfikenhet! Resten lär vi oss tillsammans.

Originalkollo ger en bred introduktion till musikens värld för dig som är mellan 12-16 år och kanske går kollo för första gången eller är nybörjare inom musik. Det går också bra att ha spelat förut!

Kollot är ett dagkollo. Det innebär att du är på plats dagtid, mellan kl.10.00-16.00 och sover hemma.

Plats?
Gjuteriet, Verkstadsgatan 1, Karlstad

Kostar det något?
Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 150-2500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Karlstad
Popkollo Karlstad är en ny förening som håller på att starta upp! Mer info kommer snart. Om du vill bli aktiv i Popkollo Karlstad, kontakta stina.svensson@popkollo.se!

Kollot arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet Örebro/Värmland

Snabbfakta

Form: Sommarkollo: Karlstad 13-17 juli (12-16 år)!

Datum: 13-17 juli

Ålder: 12-16 år

Plats: Karlstad

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Karlstad

Kontaktperson: stina.svensson@popkollo.se

Antal platser: Max 25

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: Max 25

ANMÄL DIG HÄR

Så här fungerar ett dagkollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett dagkollo är mellan 4-7 dagar där du sover hemma. Det kan se lite olika ut lokalt vad som gäller kring mat men det brukar vara så att du får mat på plats. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat.

Varför ska jag välja dagkollo?

Dagkollo passar den som tycker det känns jobbigt att sova borta men som ändå vill ha en Popkollo-upplevelse!

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.