Sommarkollo: Hiphop Göteborg 15-18 Juni (12-16 år)!

KOD I ANMÄLNINGSFORMULÄR: — DGH —

Den 15-18 juni anordnar Popkollo Göteborg ett Hiphop-musikläger på Utmarksskolan i Kortedala! Under fyra dagar har du möjlighet att träffa nya vänner, lära dig mer om musik, inspireras av gästartister och ha riktigt kul!

Hiphop-kollot är för dig som älskar hiphop/rnb/rap! Du får skriva egen text, rappa, utvecklas i scennärvaro, testa att DJ:a och göra beats, inspireras av verksamma hiphopartister och massa annat kul.

Du behöver inte hållit på med hiphop eller musik tidigare för att gå på kollot. Allt som behövs är intresse och nyfikenhet! Resten lär vi oss tillsammans.

Kollot är ett dagkollo. Det innebär att du är på plats dagtid, mellan kl.10.00-16.00 och sover hemma.

Med anledning av Coronapandemin:
Kollot på Utmarksskolan är ett dagkollo med som mest 20 deltagarplatser. Popkollo Göteborg har gjort bedömningen att ett dagkollo inte skiljer sig så mycket från den ordinarie skolverksamheten som i nuläget får bedrivas. Deltagarna bor ofta i närområdet och kan därför enklare ta sig hem om de skulle få symptom. Det finns goda möjligheter att se över rutinerna på dagkollo för att minska fysisk kontakt och skapa förutsättningar för god handhygien. Därför kommer Popkollo Göteborg att genomföra kollot enligt plan! 

Detta förutsätter att vårdnadshavare och deltagare följer de riktlinjer vi skickar ut. Till exempel får inga deltagare komma till kollot om de uppvisar symptom på covid-19. I så fall finns det möjlighet att få tillbaka deltagaravgiften.

OBS: Skulle direktiv från myndigheter förändras nära inpå kollot - och t ex förbjuda mindre grupper att ses - kommer vi erbjuda innehåll online. Det kan t ex vara workshops, gästföreläsningar, individuell coachning och liknande!  

Plats?
Utmarksskolan, Kortedala

Kostar det något?
Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 150-2500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Anmälan
Klicka här för att anmäla dig till kollot. Har du anmält dig till ett kollo i sommar som har blivit inställt eller ändrat form till digitalt kollo och vill anmäla dig till ett kollo av Popkollo Göteborg? Klicka här.

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Göteborg
Popkollo Göteborg är en lokalförening som arrangerat kollon sen 2006. Under sommaren 2020 arrangerar föreningen kollon i Göteborg, Borås, Kungälv, Kållekärr (Tjörn) och Färgelanda.

Kollot arrangeras av Popkollo Göteborg i samarbete med NBV Musikbox Väst och Utmarksskolan

Snabbfakta

Form: Sommarkollo: Hiphop Göteborg 15-18 Juni (12-16 år)!

Datum: 15-18 juni

Ålder: 12-16 år

Plats: Kortedala

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: Max 10

Platser kvar: Många platser kvar

ANMÄL DIG HÄR

Så här fungerar ett dagkollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett dagkollo är mellan 4-7 dagar där du sover hemma. Det kan se lite olika ut lokalt vad som gäller kring mat men det brukar vara så att du får mat på plats. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat.

Varför ska jag välja dagkollo?

Dagkollo passar den som tycker det känns jobbigt att sova borta men som ändå vill ha en Popkollo-upplevelse!

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.