Sommarkollo: Fortsättning Malmö 30 Juni-6 Juli (14-18 år)!

KOD I ANMÄLNINGSFORMULÄR: — MF —

Sommarkollo i Malmö! Det här kollot är ett fortsättningskollo med övernattning för dig som är mellan 14-18 år och har gått Popkollo förut, eller är nybörjare över 16 år.

Kollot är ett övernattningskollo. Det innebär att du sover över på skolan under veckan.

Plats?
Arena 305, Lönngatan 30 Malmö

Kostar det något?
Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 1500-7500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Malmö
Popkollo Malmö är en förening som har funnits länge och som gjort kollo nästan varje sommar!

Snabbfakta

Form: Sommarkollo: Fortsättning Malmö 30 Juni-6 Juli (14-18 år)!

Datum: 30 juni-6 juli

Ålder: 14-18 år

Plats: Malmö

Nivå: Fortsättning/vissa förkunskaper

Arrangör: Popkollo Malmö

Kontaktperson: matilda.arestad@popkollo.se

Antal platser: Max 25

Platser kvar: Många platser kvar

Anmäl dig här

Så här fungerar ett övernattningskollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett övernattningskollo är mellan 7-10 dagar där boende och mat ingår. Det kan se lite olika ut lokalt vad det är för form av boende, en del har boende i sovsal medan andra har lite mindre rum där ni är några som delar. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat eller boende.

 

Hur funkar anmälan?

11 mars är sista dagen att anmäla sig för att komma med i första antagningsomgången. Om det är fler som söker än det finns platser lottar vi. Du får ett antagningsbesked per mail några dagar efter att första antagningsomgången är avslutad.

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.