Sommarkollo: Fortsättning Kungälv 6-12 Juli (14-18 år)!

KOD I ANMÄLNINGSFORMULÄR: — GKF —

Den 6-12 juli återvänder Popkollo till Kungälv och Nordiska folkhögskolan för femte året i rad! Hurra! Det har blivit ett av våra mest populära och omtyckta läger. Under en vecka kommer du få träffa nya vänner, lära dig mer om musik, inspireras av gästartister och ha riktigt kul!

Det här kollot är ett fortsättningskollo med övernattning för dig som är mellan 14-18 år och har gått Popkollo förut, eller är nybörjare över 16 år.

Kollot är ett övernattningskollo. Det innebär att du sover över på skolan under veckan.

Plats?
Nordiska folkhögskolan

Kostar det något?
Du väljer själv hur mycket du kan betala i deltagaravgift mellan 1500-7500 kr. Om det lägsta beloppet är för högt kan du kryssa i Popkollofonden när du anmäler dig.

Det kommer även vara ett Popkollo med inriktning Rock/Punk under samma vecka. Ni kommer ha vissa aktiviteter tillsammans, och vissa kollovis. Mer info om det kollot finns här: Sommarkollo: Rock/Punk!

Information om alla sommarkollon
https://www.popkollo.se/sommarkollon2020/

Om lokalföreningen Popkollo Göteborg
Popkollo Göteborg är en lokalförening som arrangerat kollon sen 2006. Under sommaren 2020 arrangerar föreningen kollon i Göteborg, Borås, Kungälv, Kållekärr (Tjörn) och Färgelanda.

Snabbfakta

Form: Sommarkollo: Fortsättning Kungälv 6-12 Juli (14-18 år)!

Datum: 6-12 juli

Ålder: 14-18 år

Plats: Kungälv

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: Max 22

Platser kvar: Många platser kvar

Anmäl dig här

Så här fungerar ett övernattningskollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett övernattningskollo är mellan 7-10 dagar där boende och mat ingår. Det kan se lite olika ut lokalt vad det är för form av boende, en del har boende i sovsal medan andra har lite mindre rum där ni är några som delar. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat eller boende.

 

Hur funkar anmälan?

11 mars är sista dagen att anmäla sig för att komma med i första antagningsomgången. Om det är fler som söker än det finns platser lottar vi. Du får ett antagningsbesked per mail några dagar efter att första antagningsomgången är avslutad.

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.