RöstRevolt i vår!

Sjung i kören RöstRevolt hela våren!

Kören RöstRevolt startade 2015 och är en verksamhet för kvinnor och transpersoner mellan 16-100 år som vill sjunga i kör! Vi ses regelbundet under terminerna och du får möjlighet att tillsammans med en massa andra personer sjunga under skojiga och kreativa former. Kören handleds av en erfaren Popkollo-ledare som guidar dig genom musikens värld!

Plats

Vi ses på Viktor Rydbergs gymnasium vid Odenplan i Stockholm

Tid och datum för träffarna:

12 februari, kl 18-19.45
19 februari, kl 18-19.45
4 mars, kl.18-19.45
11 mars, kl 18-19.45
18 mars, kl 18-19.45
25 mars, kl 18-19.45
1 april, kl 18-19.45
15 april, kl 18-19.45
22 april, kl 18-19.45
 

Avslutningskonsert: 

Lördag den 2 maj kl.15.00 med samling kl 13.00.

 

Förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper för att delta i RöstRevolt - bara ditt intresse för musik! Vi välkomnar såväl nybörjare som redan körhängivna. Vi använder noter, men det krävs ingen kunskap i notläsning. Vi sjunger i stämmor, och alla sånger med stämmor finns att lyssna på om du vill öva hemma mellan gångerna.

Repertoar

Vi sjunger musik skriven, framförd och arrangerad av kvinnor och transpersoner. På körens repertoar finns sånger som: Not too young (Sabina Ddumba), Conquer or suffer (Nicole Sabouné), Det brinner en eld (svensk trad.), Deceptacon (Le Tigre), Jag lovar dig (Det brinner) och en massa andra härliga bitar!

Deltagaravgift

Avgiften är en glidande skala mellan 700 och 2500 kr. Du väljer själv hur mycket du vill betala. Avgiften går till lokalhyra, eventuella inköp av noter och arrangemang och arvode till körledaren.

Anmälan

Sista anmälningsdagen är 12 februari. Antagning sker terminsvis och vi antar deltagare tills kören är full med 30 deltagare. Därefter bildas en kölista där du kontaktas om det blir en ledig plats. Anmäl dig här.

Föreningen

Alla deltagare i kören blir automatiskt medlemmar i föreningen som arrangerar verksamheten, Föreningen RöstRevolt. Det betyder att du är medlem med rösträtt på årsmöten och medlemsmöten. Vi skapar verksamheten tillsammans, där du som deltagare bidrar med t.ex. idéer, planering och fika.

OBS! Medlemskap i kören betyder inte att du automatiskt blir medlem i en Popkolloförening med nationell anknytning. Det kan du bli här.

Tillgänglighet

Lokalerna är tillgänglighetsanpassade.

RöstRevolt sker i samarbete med Studiefrämjandet

Vi ses snart!

Snabbfakta

Form: RöstRevolt i vår!

Datum: 12 februari-2 maj

Ålder: Från 16 år och uppåt

Plats: Stockholm

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: RöstRevolt

Kontaktperson: minna.bolin@popkollo.se

Antal platser: 35

Platser kvar: Fåtal platser kvar

Anmälan senast: 12 februari

Anmäl dig nu!