Rikskonferens 2023

Välkommen på Popkollos egen RIKSKONFERENS!

---
Popkollos Rikskonferens är en mötesplats för alla som är aktiva inom Popkollo och/eller är intresserade av musik, normkritik och jämställdhet! Här kan vi utbyta erfarenheter och lära av varandra. Vi snackar jämställdhet och kolloplanering, lär känna varandra, har årsmöte, deltar på roliga workshops och samlar energi för att fortsätta arbetet med att jämställa musikscenen.
---
-- VAR? --
Konferensen äger rum på Farsta Gård i Stockholm. Farsta gård ligger ca 20 minuters resa med tunnelbana från centralstationen.

-- NÄR? --
Helgen 18-19 mars
Tider för helgen:
Lördag  9.30 - 17.00 (därefter middag och kvällshäng på Farsta Gård)
Söndag 9.30 - 15.00

-- KOSTNAD? --
Deltagaravgiften för konferensen är 250 kr för dig som är aktiv i en Popkollo-förening. Du måste kolla med din lokala förening om de kan stå för din avgift INNAN du anmäler dig. I anmälan behöver du nämligen ange en kontaktperson till din lokala förening, samt en mailadress dit vi kan skicka fakturan. Vet du inte vilken förening du tillhör? Maila hej@popkollo.se
Om du anmäler dig som privatperson är avgiften en glidande skala på 250-500 kr. Det innebär att du väljer vad du vill och kan betala. Du kommer sen få betalningsinstruktioner via mail efter din anmälan. Du kan betala med Swish eller via faktura (vi föredrar swish)

-- RESA OCH BOENDE? --
Popkollo står för resa och boende i mån av plats/budget. Först till kvarn. Boendet är i 2-bädds eller 4-bäddsrum på vandrarhem och bokas av kansliet efter din anmälan. Mer info finns i anmälningsformuläret. Om du behöver resa ansöker du om resebidrag i anmälningsformuläret.

-- ANMÄLAN? --
Anmäl dig via formuläret uppe i rutan till höger på sidan.

-- PROGRAM/INNEHÅLL? --
Programpunkter uppdateras löpande på denna sida och i sociala medier på @popkollo
Du hittar programmet här:

Program Popkollos rikskonferens 2023


Frågor?
Kontakta hej@popkollo.se

 

Popkollos rikskonferens arrangeras i samarbete med ABF och ABF Stockholm

 

 

Snabbfakta

Form: Rikskonferens

Datum: 18-19 mars

Ålder: Från 16 år och uppåt

Plats: Stockholm

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Riksorganisationen Popkollo

Kontaktperson: hej@popkollo.se

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: 1 MARS

Anmäl dig här!