Prova på-Workshop Vem Kan Bli Producent

Hjärtligt välkomna på Prova på-workshop för Vem Kan Bli Producent!

4 oktober 
Klockan 18-19:30
Är du sugen på att gå Vem Kan Bli Producent och lära dig en massor om musikproduktion? Anmäl dig till vår prova-på-workshop och få ett smakprov! På årets prova-på-workshop kommer vi leka med effekter och forma om ljud. Tema: Sound magic
På workshopen kommer vi varva presentationer med övningar och eget arbete. För att medverka på workshopen är det då bra om du har en dator och ett musikprogram (DAW) installerad, samt (minst) en grundförståelse i ditt DAW.
Anmäl dig gärna här så vi vet ungefär hur många vi blir.

OM PRODUCENTPROGRAMMET

Producentprogrammet är en sju månader lång utbildning för kvinnor och transpersoner över 20 år som är aktiva inom musikproduktion och vill fördjupa sig och utvecklas tillsammans med andra. Producentprogrammet är en del av Popkollos satsning Vem Kan Bli Producent som syftar till att utmana strukturer inom studio- och musikproducentvärlden och tillgängliggöra teknik för en underrepresenterad grupp.
Årets producentprogram i Stockholm pågår mellan den 3 november 2021 - 5 juni 2022 och består av en en träff per vecka (totalt 24 träffar) samt fyra helger. Träffarna äger rum i Stockholm på kvällstid, kl 18 - 21 på onsdagar.
Vi vänder oss till dig som redan har kommit igång så smått med en DAW och har en tanke/ett mål om hur du vill använda din kunskap från producentprogrammet på.
Årets upplaga blir den 7:e sedan programmets start 2015!
För mer info besök gärna vår hemsida: www.vemkanbliproducent.com
Producentprogrammet 2021/2022 genomförs i samarbete med ABF Stockholm.
Snabbfakta

Form: Prova på - Producent- programmet

Datum: 4/10

Plats: Online

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan till infoträff