Popkollo Vuxen Producent!

Popkollo Gotland gör ett gästspel i Stockholm och bjuder in till ett tredagarskollo med inriktning Vuxen Producent den 24-26 januari 2020!

Det här är Popkollo Vuxen Producent

Här får du jobba med musik i dator, lära dig grunderna i ett inspelningsprogram, skriva musik ihop, mixa och mastra dina alster och slutligen spela upp dem på den gemensamma avslutningskonserten! Under helgen kommer vi lägga mycket tid på att lära känna varandra och skapa en trygg gruppdynamik med hjälp av Popkollos metoder.

Vi kommer starta med en genomgång av utrustningen och göra enklare skapande övningar tillsammans. Vi startar igång den kreativa processen med en låtskrivarworkshop och efter det kommer ni få jobba i par och producera musiken ihop.

Kollot avslutas med en gemensam konsert på söndagen där ni framför era nyskrivna hits för vänner och familj.

Plats

Kollot äger rum i Studiefrämjandet lokaler i Brygghuset, Norrtullsgatan 12 N i Stockholm.

Mat

Enklare mat och fika ingår i deltagaravgiften.

Tider

Incheckning är mellan kl 14.30-15.00 på fredagen den 24 januari. Helgen avslutas med en avslutningskonsert kl 17 på söndagen. Bjud in alla du känner!

I anmälan finner du ett preliminärt schema. Ett spikat schema över helgen kommer via mejl närmare kollots start.

Deltagaravgift

Avgiften är en glidande skala mellan 1500 och 5000 kr. Du kan själv välja vad du har möjlighet till att betala. Allt överskott från Popkollo Vuxen går direkt till Popkollo Gotlands övriga verksamhet. Vi ses snart!

POPKOLLO VUXEN ARRANGERAS I SAMARBETE MED STUDIEFRÄMJANDET I STOCKHOLM OCH VEM KAN BLI PRODUCENT.

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen Producent!

Datum: 24-26 januari 2020

Ålder: Från 18 år

Plats: Stockholm

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Gotland och Vem kan bli producent

Kontaktperson: minna.bolin@popkollo.se

Antal platser: 15

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: Löpande

Anmäl nu dig!

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.