Popkollo Vuxen Producent 22-27 juli 2019

Popkollo Gotland gör ett gästspel i Rimbo och bjuder in till ett sommarkollo med inriktningarna Vuxen (band) och Vuxen Producent den 22-27 juli 2019!

Det här är anmälan för Popkollo Vuxen Producent: Här får du jobba med musik i dator, lära dig grunderna i ett inspelningsprogram, skriva musik ihop, mixa och mastra dina alster och slutligen spela upp dem på den gemensamma avslutningskonserten!

Plats
Kollot äger rum på Kulturskolan i Rimbo.

Mat
Alla måltider ingår i deltagaravgiften.

Tider
Incheckning är kl 14.00 måndagen den 22 juli. Helgen rundas av med en avslutningskonsert kl 17 på lördagen. Bjud in alla du känner! I anmälan finner du ett övergripande preliminärt schema. Ett spikat schema över helgen kommer via mejl närmare kollots start.

Kollots innehåll
Under helgen kommer vi lägga mycket tid på att lära känna varandra och skapa en trygg gruppdynamik med hjälp av Popkollos metoder. På Popkollo Vuxen kommer ni få uppleva en instrumentkarusell där vi testar gitarr, bas, sång, trummor och piano i kortare workshops. Ni får sedan önska instrument för helgen, varpå ni delas in i band. Vi startar igång den kreativa processen med en låtskrivarworkshop och sen får ni repa och skriva på er låt tillsammans i era band - självklart med handledning av våra Popkollo-ledare! Vi varvar rep med roliga workshops och besök av gästartister.

Deltagaravgift
Avgiften är en glidande skala mellan 3200 och 7500 kr. Du kan själv välja vad du har möjlighet och lust till att betala. Allt överskott från Popkollo Vuxen går direkt till Popkollo Gotlands övriga verksamhet. När du anmält dig kommer du att få ett bekräftelsemejl inom 2 veckor. I det uppmanas du att bekräfta din plats och betala in deltagaravgiften. Observera att anmälan därefter är BINDANDE. Detta innebär att du åtar dig att betala deltagaravgiften oavsett om hinder skulle uppstå längre fram och du av någon anledning inte kan delta på kollot.

Betald avgift återbetalas endast mot uppvisande av sjukintyg. Vi har detta som rutin för att kunna genomföra kollot. Vi är en ideell förening med små marginaler och behöver veta att kollot går runt som planerat.

Anmälan
Vi antar deltagare tills kollots 12 platser är fulla. Därefter kommer en kölista att bildas där du kontaktas om det blir en plats ledig. Efter anmälan får du ingen bekräftelse direkt utan det kan dröja några dagar tills du får ett mejl med instruktioner för inbetalning av deltagaravgift. Här finns anmälan för Popkollo Vuxen och Här för Popkollo Vuxen Producent.

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen Producent

Datum: 22-27 juli 2019

Ålder: 18-100

Plats: Rimbo

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Gotland

Kontaktperson: erika.parmsund@popkollo.se

Antal platser: 12

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.