Popkollo Vuxen Göteborg

Popkollo Vuxen - musikupplevelsen som kan förändra hela ditt liv!

Popkollo Vuxen är ett tre dagars musikkollo för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Kollot passar såväl nybörjare som vana musiker. Kanske vill du leva ut en gammal musikdröm? Kanske vill du få testa ett helt nytt instrument? Kanske vill du hitta nya personer att spela med? Eller så vill du bara få användning av den där paljettvästen längst in i garderoben… Oavsett vilket så lovar vi att du kommer ha en fantastisk helg på Popkollo Vuxen!

Här får du lära dig grunderna på minst ett instrument, bilda ett band, göra en egen låt, spela tillsammans, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert! Popkollo Vuxen är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att spela tillsammans med. Så om du haft en dröm om att spela instrument eller sjunga i band, vare sig du redan kan spela eller ej – ta chansen och anmäl dig!

Ungefärliga tider för helgen:
Fredag 22/11 kl. 15.00–20.00
Lördag 23/11 kl. 9.30–20.00
Söndag 24/11 kl. 9.30–17.00

Var?
Kollot äger rum på Musikhuset Skriket på Lindholmen i Göteborg. Adressen dit är Theres Svenssons gata 8 och du tar dig enkelt dit med buss eller båt. Närmsta hållplatser är Regnbågsgatan och Lindholmspiren.

Boende och mat
Boende ingår inte men vi kan hjälpa dig hitta vandrarhem/hotell. Mat som ingår i deltagaravgiften är lättare kvällsmat fredag, lunch och middag lördag samt lunch söndag. Lättare fika alla dagar.

Utrustning
Vi tillhandahåller alla instrument på plats men om du har ett favoritinstrument får du gärna ta med det.

Mer info finns i anmälningslänken här.

Helgen avslutats med en konsert som är öppen för alla! Mer info här.

I samarbete med NBV Music Box Väst

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen Göteborg

Datum: 22-24 november

Ålder: 18 år och uppåt

Plats: Göteborg

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Platser kvar: Fåtal platser kvar

Anmälan senast: 20 november

Anmäl dig nu!

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.