Popkollo Vuxen Göteborg April 2020!

Popkollo Vuxen - musikupplevelsen som kan förändra hela ditt liv!

Kanske vill du leva ut en gammal musikdröm?
Kanske vill du få testa ett helt nytt instrument?
Kanske vill du hitta nya personer att spela med?
Eller så vill du bara få användning av den där paljettvästen längst in i garderoben… Oavsett vilket så lovar vi att du kommer ha en fantastisk helg på Popkollo Vuxen!

Här får du lära dig grunderna på minst ett instrument, bilda ett band, göra en egen låt, spela tillsammans, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert!

Under våren 2020 erbjuder Popkollo Göteborg TVÅ tillfällen att gå Popkollo Vuxen!

NÄR?
28 februari - 1 mars
3 - 5 april

Ungefärliga tider:
Fredag kl. 15.00–20.00
Lördag kl. 9.30–20.00
Söndag kl. 9.30–17.00

VAR?
Båda kollon äger rum på Musikhuset Skriket på Lindholmen i Göteborg. Adressen dit är Theres Svenssons gata 8 och du tar dig enkelt dit med buss eller båt. Närmsta hållplatser är Regnbågsgatan och Lindholmspiren.

BOENDE OCH MAT
Boende ingår inte men vi kan hjälpa dig hitta vandrarhem/hotell. Mat som ingår i deltagaravgiften är lättare kvällsmat fredag, lunch och middag lördag samt lunch söndag. Lättare fika alla dagar.

UTRUSTNING
Vi tillhandahåller alla instrument på plats men om du har ett favoritinstrument får du gärna ta med det.

DELTAGARAVGIFT
Avgiften är en glidande skala mellan 1 500 och 5 000 kr. Du kan själv välja vad du har möjlighet och lust till att betala. Popkollo Vuxen anordnas som en fundraiser och allt överskott från Popkollo Vuxen går direkt till Popkollo Göteborgs sommarverksamhet för unga tjejer och transpersoner. Alla bidrag gör skillnad!

ANMÄLAN
Anmälan görs via dessa formulär:
28 feb - 1 mars: https://forms.gle/CsMsG9E5BSP8WRQh7
3 - 5 april: https://forms.gle/ScCEwdmF7PoydiKVA

 

OBS: Notera att det är två fristående kollon. Du anmäler dig alltså till ett av dem. Om du inte väldigt gärna vill gå två, såklart!

Psst: Det finns även Popkollo Vuxen Producent i Stockholm i vår. Läs mer här!

Foto: Evelina Ericsdotter

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen!

Datum: 3-5 april 2020

Ålder: Från 18 år

Plats: Göteborg

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Vuxen och Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: Minst 10

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: 20 mars 2020

Anmäl nu!

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.