Popkollo Vuxen 21-23 april

Popkollo Vuxen - musikupplevelsen som kan förändra hela ditt liv!

Popkollo Vuxen är ett tre dagars musikkollo för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Kollot passar såväl nybörjare som vana musiker. Kanske vill du leva ut en gammal musikdröm? Kanske vill du få testa ett helt nytt instrument? Kanske vill du hitta nya personer att spela med? Eller så vill du bara få användning av den där paljettvästen längst in i garderoben… Oavsett vilket så lovar vi att du kommer ha en fantastisk helg på Popkollo Vuxen!

Här får du lära dig grunderna på minst ett instrument, bilda ett band, göra en egen låt, spela tillsammans, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert!  Popkollo Vuxen är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att spela tillsammans med. Så om du haft en dröm om att spela instrument eller sjunga i band, vare sig du redan kan spela eller ej – ta chansen och anmäl dig!

När?
21-23 april

(Det finns även ett kollo den 3-5 februari om det passar bättre för dig--> Anmälan Popkollo Vuxen 3-5 februari  )

Tider för helgen:
Fredag 21/4 kl. 15.00–20.00
Lördag  22/4 kl. 9.30–18.00
Söndag 23/4  kl. 9.30–17.00

Var?
Kollot äger rum på Musikhuset Skriket på Lindholmen i Göteborg. Adressen dit är Theres Svenssons gata 8 och du tar dig enkelt dit med buss eller båt. Närmsta hållplatser är Regnbågsgatan och Lindholmspiren.

Boende och mat
Boende ingår inte men vi kan hjälpa dig hitta vandrarhem/hotell. Mat som ingår i deltagaravgiften är lättare kvällsmat fredag, lunch och matig eftermiddagsfika lördag samt lunch söndag. Lättare fika alla dagar.

Utrustning
Vi tillhandahåller alla instrument på plats men om du har ett favoritinstrument får du gärna ta med det. OBS: Instrument tas med på egen risk, du ansvarar själv för instrumentet vad gäller hantering och förvaring.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Deltagaravgift
Avgiften är en glidande skala mellan 1 500 och 5 000 kr. Du kan själv välja vad du har möjlighet och lust till att betala. Popkollo Vuxen anordnas som en fundraiser och allt överskott från Popkollo Vuxen går direkt till Popkollo Göteborgs sommarverksamhet för unga tjejer och transpersoner.  Alla bidrag gör skillnad!

Anmälan
Anmälan görs via formuläret nedan. För att kollot ska bli av behövs minst 10 anmälda deltagare. När vi fått in tillräckligt med anmälningar kommer vi kontakta dig och fråga om du fortfarande vill ha din plats.

Därefter blir anmälan bindande. Det innebär att du åtar dig att betala deltagaravgiften oavsett om hinder skulle uppstå längre fram och du av någon anledning inte kan delta i verksamheten. De enda undantagen är vid uppvisande av sjukintyg samt om det finns en reserv som kan ta din plats.

Vi har detta som policy eftersom vi är en ideell förening med små marginaler. Du betalar deltagaravgiften genom en faktura som vi skickar ut på mail efter att du bekräftat din plats.

Sista anmälningsdag är 31 mars, så vi hör av oss senast 1 april med besked om huruvida kollot blir av eller ej.

Medlemskap
För att delta i Popkollos verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Du väljer medlemskap i formuläret nedan.

Tillgänglighet
Vid frågor om tillgängligheten kontakta Jessica Nilsson på jessica.nilsson@popkollo.se.

Citat från tidigare deltagare på Popkollo Vuxen:

"Jag tänkte att det skulle vara utmanande men kul - och det var precis så det var."

"Trygg miljö med peppande stöd från ledarna. Mkt bra! Vågade utmana mina rädslor
och göra något jag drömt om sedan länge."

"Jag tänkte att det skulle vara ett återuppväckande av att spela i band (vilket jag
gjorde när jag var yngre). Det var det!"

"Hade ett ganska öppet sinne inför popkollo & tyckte det blev precis så kul och
lärorikt som jag hade hoppats"

POPKOLLO VUXEN ARRANGERAS I SAMARBETE MED NBV MUSIC BOX VÄST  

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen

Datum: 21-23 april

Ålder: 18 år och uppåt

Plats: Göteborg

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: 15

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: 31 mars

Anmäl dig här!

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.