Popkollo Vuxen 1-4 augusti 2019

Har du alltid haft en dröm om att spela i band? Är du kvinna/transperson mellan 18-100 år? Då är det här kollot för dig! Under fyra dagar i augusti försvinner vi in i replokalernas underbara värld för att uppleva några av livets bästa dagar tillsammans.

Förra året anordnade Popkollo Göteborg sitt första Popkollo Vuxen med övernattning. Det blev en succé! I sommar utökar vi från tre till fyra dagar och flyttar oss till Dalslands vackra skogar. Kom och spela musik med oss i sommar. Det är aldrig för sent att starta band!

Snabbfakta

Form: Popkollo Vuxen

Datum: 1-4 augusti 2019

Ålder: 18-100

Plats: Färgelanda

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: 30

Platser kvar: Fåtal platser kvar

Anmälan senast: Löpande antagning, anmäl dig nu för att säkra din plats!

Anmälan

Avgiften är en glidande skala mellan 3000 och 5000 kr. Du väljer själv vad du har möjlighet och lust till att betala. Allt överskott från Popkollo Vuxen går direkt till Popkollo Göteborgs ungdomsverksamhet.

Du anmäler dig via formuläret som finns länkat här. Efter anmälan får du ingen bekräftelse direkt utan det kan dröja några dagar. Lite längre fram i vår skickar vi ut ett infobrev med allt du behöver veta om kollot. För att kollot ska bli av behövs minst 20 anmälda deltagare. När vi fått in tillräckligt med anmälningar kommer vi kontakta dig och fråga om du fortfarande vill ha din plats. Därefter blir anmälan bindande. Det innebär att du åtar dig att betala deltagaravgiften oavsett om hinder skulle uppstå längre fram och du av någon anledning inte kan delta i verksamheten. De enda undantagen är vid uppvisande av sjukintyg samt om det finns en reserv som kan ta din plats. Vi har detta som policy eftersom vi är en ideell förening med små marginaler.

» Jag har utvecklats massor, släppt krav på mig själv, vågat ta plats och ansvar + fått nya vänner! «

deltagare som gick Popkollo Vuxen sommaren 2018

Så här fungerar ett vuxenkollo

Popkollo Vuxen är ett musikläger för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Det är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och träffa många andra fantastiska deltagare att spela musik med. Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Behöver jag kunna spela sen innan?

Det krävs inga förkunskaper för att delta. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i gruppen. Vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs. Utrustning finns på plats, men om du vill ta med ett eget instrument går det bra.

Medlemsskap?

För att delta i Popkollo-verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.