Popkollo Hangout 16-18 år

Popkollo Hangout - vår egen musikaliska fritidsgård!

Ett (gratis) kreativt häng varje vecka för tjejer och transpersoner* som gillar musik. Här kan du träffa nya vänner, spela musik, skriva låtar eller bara hänga. Det blir workshops, inspirerande gästbesök, fanzine-pyssel, fika, låtskrivande, öppen scen och mycket mer. Det bästa är: du kan vara med och påverka innehållet!

Var och hur?

Popkollo Hangout för 16-18 år hänger på TORSDAGAR på Musikhuset Skriket på Lindholmen.
Adress dit är Therese svenssons gata 8.
Kom en gång, eller alla gånger! Det viktigaste är att du föranmäler dig varje gång ❤ Vi har ett begränsat antal platser till varje träff. Anmälan öppnar 07.00 varje fredag. Du anmäler dig genom att maila ditt namn till hangout.torsdag@popkollo.se Inom 1-2 dagar får du en bekräftelse på om du fått plats till den kommande veckan.
På sociala medier kommer vi löpande berätta vad som händer på kommande träffar! Följ oss på Facebook eller Instagram (@popkollogbg)
Våra ledare Tuva och Melissa är peppade på att träffa just DIG!
Och just det - sa vi att det är GRATIS? Javisst!

Vem kan vara med?

Du behöver inte kunna något om musik, eller ha gått kollo förut för att delta. Hangout är en perfekt plats att testa på Popkollos verksamhet för dig som är nyfiken. Har du frågor om ålderskategorierna kan du maila oss på goteborg@popkollo.se Vi brukar vara flexibla!
Vi har även Popkollo Hangout för 12-15 år. De hänger på TISDAGAR på Majkens fritidsgård i Stenhuset, Majorna. Det finns ett eget event med information om tisdagsgruppen här: https://www.facebook.com/events/313781333859274?ref=newsfeed

Mer om Popkollo

Läs mer om Popkollo och vår verksamhet på www.popkollo.se
Popkollo Hangout arrangeras i samarbete med NBV Music Box Väst, med stöd av Social resursnämnd Göteborg stad.

*Om vår målgrupp

Både tjejer och transpersoner är begrepp som kan betyda olika saker för olika personer. Ordet transperson är ett paraplybegrepp som handlar om könsidentitet och könsuttryck och har ingenting med sexuell läggning/sexualitet att göra. Ordet innefattar många olika identiteter, några av dem är: transtjej, transkille, icke-binär, intergender, genderqueer och gender fluid.
Vi på Popkollo välkomnar alla som själva tycker att de stämmer in i vår målgrupp; tjejer och/eller transpersoner. Vi bryr oss alltså inte om vad som står i ditt pass eller vad andra vanligtvis läser dig som, utan det som är viktigt för oss är att du själv känner att Popkollo är en plats för dig.
Snabbfakta

Form: Popkollo Hangout 16-18 år

Datum: 26/8 - 2/12

Ålder: 16-18

Plats: Göteborg

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Platser kvar: Många platser kvar