Malmö 28 juni-4 juli (12-16 år)

Malmö - 28 juni - 4 juli (12-16 år) Anmälningskod: -- M --

Hur funkar kollo under pandemin?

Kollot i Malmö äger rum på Arena 305. Deltagarna kommer bo tillsammans i en sovsal med gott om utrymme under veckan. Vid rep kommer deltagarna delas upp i mindre grupper och spela i separata replokaler. Vid workshops i större grupper kommer vi vara utomhus i så stor utsträckning som möjligt, annars kommer stora och luftiga lokaler användas. Om kollot inte kan genomföras på grund av pandemiläget kommer vi ställa om till ett digitalt kollo samma vecka.
Har ni några frågor får ni jättegärna höra av er!

Varmt välkomna till Arena 305! Vi hoppas och drömmer om en sommar full av musik!
Snabbfakta

Form: Övernattning

Datum: 28 juni - 4 juli 2021

Ålder: 12-16

Plats: Arena 305, Lönngatan 30 Malmö

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Malmö

Kontaktperson: Malin Näslund, malin.naslund@popkollo.se

Antal platser: 25

Platser kvar: Fullbokat

Anmälningsformulär

Så här fungerar ett övernattningskollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett övernattningskollo är mellan 7-10 dagar där boende och mat ingår. Det kan se lite olika ut lokalt vad det är för form av boende, en del har boende i sovsal medan andra har lite mindre rum där ni är några som delar. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat eller boende.

 

När är sista anmälningsdatum?

Sista anmälningsdatumet beror på när du anmäler dig:
Anmälan 10 feb – 8 mars (besked 9 mars)
Anmälan 9 mars – 5 april (besked 6 april)
Anmälan 6 april – 3 maj (besked 4 maj)
Löpande 4 maj – 15 juni (besked tisdagar)
Lokal antagning 16 juni och framåt
Efter 4 maj sker antagning löpande en gång i veckan

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.

Deltagaravgift

Vi tycker att alla som vill och behöver ska kunna gå på Popkollo. Därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften, där du och dina vuxna själva avgör vad ni kan betala. Hur mycket ni kan betala i deltagaravgift påverkar inte era chanser att få en kolloplats.

Popkollo med övernattning 7-10 dagar (inkl mat och boende) kostar mellan 1500-7500 kr

Popkollo utan övernattning 4-7 dagar kostar mellan 150-2500 kr

Popkollo drivs av ideella föreningar runtom i landet. Varje år genomförs popkollo med en stor portion vilja, lite tur och en inte helt obetydlig del bidrag och sponsring. Alla våra kollon planeras av ideella planeringsgrupper. Tack vare detta kan vi hålla nere deltagaravgiften trots att kostnaden/deltagare ligger kring 8000 kr för ett övernattningskollo och 2500 kr för ett dagkollo.