Jokmokk 5 juli – 10 juli (12-16 år)

Jokkmokk - 5 juli - 10 juli (12-16 år) Anmälningskod:  -- JK --

Hur funkar kollo under pandemin?

Norrbotten planerar att genomföra vårt originalkollo i linje med Folkhälsomyndighetens och Regeringens rekommendationer och restriktioner. Deltagarna kommer sova i mindre grupper och även vid rep kommer deltagarna delas upp i mindre grupper och spela i separata replokaler. Vi kommer ha kortare rep-pass och vädra ur rummen i pauserna. Vid workshops i större grupper kommer vi vara utomhus i så stor utsträckning som möjligt, annars kommer stora och luftiga lokaler användas. Även kvällsaktiviteterna kommer hållas utomhus i största möjliga mån. Inga deltagare kommer dela mickar och instrument/utrustning. Vi kommer även vara noga med handtvätt, och handsprit kommer finnas på plats.
Om läget skulle ändras och nya riktlinjer kommer från region och myndigheter som gör att vi inte kan ses fysiskt, kommer vi försöka ställa om och erbjuda kollot digitalt.
Snabbfakta

Form: Övernattning

Datum: 5 juli-10 juli 2021

Ålder: 12 - 16

Plats: Jokkmokk Kulturskola, Föreningsgatan 8 Jokkmokk

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Tillgänglighet: Jokkmokk-kulturskola-och-vandrarhem

Arrangör: Popkollo Norrbotten

Kontaktperson: Elin Grunditz, elin.grunditz@popkollo.se

Antal platser: 20

Platser kvar: Fullbokat

Anmälningsformulär

Så här fungerar ett övernattningskollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett övernattningskollo är mellan 7-10 dagar där boende och mat ingår. Det kan se lite olika ut lokalt vad det är för form av boende, en del har boende i sovsal medan andra har lite mindre rum där ni är några som delar. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat eller boende.

 

När är sista anmälningsdatum?

Sista anmälningsdatumet beror på när du anmäler dig:
Anmälan 10 feb – 8 mars (besked 9 mars)
Anmälan 9 mars – 5 april (besked 6 april)
Anmälan 6 april – 3 maj (besked 4 maj)
Löpande 4 maj – 15 juni (besked tisdagar)
Lokal antagning 16 juni och framåt
Efter 4 maj sker antagning löpande en gång i veckan

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.