Introutbildning Göteborg!
VÄLKOMMEN PÅ INTROUTBILDNING I GÖTEBORG!
Är du intresserad av vara ledare, praktikant eller volontär på ett kollo i sommar? Eller varför inte bli aktiv i Popkollo Göteborg? Kom till introutbildningen 18-19 april på Arena 29!

Utbildningens upplägg:
Dag 1 är öppen för alla aktiva inom Popkollo (till exempel styelsepersoner, arrangörer, ledare och volontärer).
Dag 2 är fokuserad på ledarrollen och är för dig som är eller kommer vara ledare eller praktikant i någon av Popkollos verksamheter. Som ledare eller praktikant är du alltså med båda dagar.

Deltagaravgift:
Avgiften är 500 kr per deltagare och betalas av den popkolloförening som du är aktiv i eller ska vara ledare/praktikant för. Ange referensperson för anmälan (alltså vem det är som godkänt att föreningen ska betala din avgift) så faktureras föreningen. Det finns även möjlighet att söka bidrag från Popkollofonden om er förening har svårt att betala hela avgiften - ange det i formuläret så kommer referenspersonen att få fylla i ett separat formulär om ansökan av subventionerad deltagaravgift. Det finns även möjlighet att ansöka om reseersättning om du behöver resa för att delta.

Tider för utbildningen:
Lördag : 13:00-18:00 FÖR ALLA ROLLER I POPKOLLO (fika ingår)
Söndag : 10:00-16:00 (inkl lunchpaus) OBLIGATORISKT FÖR LEDARE OCH PRAKTIKANTER (Frivilligt för alla andra som deltagit under lördagen)

Mat:
På lördagen serveras fika under eftermiddagen samt frukt. Det finns micro ifall du behöver värma mat.
På söndagen serveras fika och frukt och mitt på dagen är det paus för lunch då det är möjligt att gå iväg och äta ute eller köpa mat och värma i micro. Det går såklart också att ta med sig matlåda.

Plats:
Arena 29, Djurgårdsgatan 29, Göteborg

Kontaktperson:
Jessica Nilsson
jessica.nilsson@popkollo.se

Utbildningen är gratis för dig som är - eller planerar att bli - aktiv i Popkollo Göteborg. För dig som går utbildningen genom en annan förening kostar det 500 kr. Det står din förening för. Då skriver du in kontaktuppgifter till ansvarig person i din förening.

Vårens alla introutbildningar:
18-19 april i Göteborg. Anmäl dig till denna utbildning här
2-3 maj i Stockholm. Anmäl dig till denna utbildning här
30-31 maj i Umeå. Anmäl dig till denna utbildning här 
Vill du jobba på kollo? Klicka här för information och ansökan
Snabbfakta

Form: Introutbildning Göteborg!

Datum: 18-19 april

Plats: Göteborg

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: jessica.nilsson@popkollo.se

Platser kvar: Många platser kvar

ANMÄL DIG HÄR