Infoträff: Starta en Popkollo-förening

8 november 19.00 - 20.00

 

  • Saknas det en Popkollo-förening i din stad?
  • Vill du ha en plattform där du kan bidra till praktiskt jämställdhetsarbete?
  • Är du nyfiken på föreningsliv?

Då är du varmt välkommen på infoträff med Popkollo!

Genom att starta en Popkollo-förening kan du bidra konkret till ökad jämställdhet i din stad! Du får en plattform att utgå ifrån för att anordna aktiviteter som faktiskt gör skillnad för unga tjejer och transpersoner i ditt närområde. När du driver en Popkollo-förening får du dessutom tillgång till ett stort nätverk av musiker och feminister runt om i såväl Sverige som hela världen. Du kan åka på konferenser, lära dig nya saker och ha kul tillsammans med andra Popkollo-aktiva. Välkommen till gemenskapen!

På den här träffen får du veta mer om vad det innebär att starta och driva en Popkollo-förening. Allt från styrelsearbete och årsmöten till att värva medlemmar och arrangera verksamhet. Det finns mycket stöd att få från Popkollos rikskansli om du och några vänner vill starta en förening. Vi tittar på vilka kunskapsresurser som finns - t ex Popkollo handbok - och svarar på era frågor.

 

Träffen leds av vår föreningskoordinator Jessica och passar dig som är nyfiken på att starta en Popkollo-förening i din stad. Du behöver inga förkunskaper. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor. 

Träffen sker på Zoom. Anmäl dig i formuläret i rutan uppe till höger senast två timmar innan träffen. Du får en länk till onlinemötet senast kl 15.00 samma dag som infoträffen äger rum.

Frågor? Kontakta forening@popkollo.se

Snabbfakta

Form: Infoträff Starta en Popkollo-förening

Datum: 8 november

Ålder: Alla

Plats: Online

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Riksorganisationen Popkollo

Kontaktperson: forening@popkollo.se

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan senast: 8 november

Anmäl dig här!