Infoträff för Vem Kan Bli Producent!

Välkommen på infoträff för Vem Kan Bli Producent!

7 oktober
Klockan 18:00-20:00
På infoträffen kommer vi att berätta om Producentprogrammets upplägg och innehåll. Ni får träffa oss ledare, mingla med andra intresserade och ta del av ett panelsamtal med före detta deltagare som berättar om sina erfarenheter.

OM PRODUCENTPROGRAMMET

Producentprogrammet är en sju månader lång utbildning för kvinnor och transpersoner över 20 år som är aktiva inom musikproduktion och vill fördjupa sig och utvecklas tillsammans med andra. Producentprogrammet är en del av Popkollos satsning Vem Kan Bli Producent som syftar till att utmana strukturer inom studio- och musikproducentvärlden och tillgängliggöra teknik för en underrepresenterad grupp.
Årets producentprogram i Stockholm pågår mellan den 3 november 2021 - 5 juni 2022 och består av en en träff per vecka (totalt 24 träffar) samt fyra helger. Träffarna äger rum i Stockholm på kvällstid, kl 18 - 21 på onsdagar.
Vi vänder oss till dig som redan har kommit igång så smått med en DAW och har en tanke/ett mål om hur du vill använda din kunskap från producentprogrammet på.
Årets upplaga blir den 7:e sedan programmets start 2015!
För mer info besök gärna vår hemsida: www.vemkanbliproducent.com
Producentprogrammet 2021/2022 genomförs i samarbete med ABF Stockholm.
Snabbfakta

Form: Infoträff - Vem Kan Bli Producent!

Datum: 7/10

Plats: Stockholm

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Platser kvar: Många platser kvar