Digital introutbildning!

Kommer du vara ledare, praktikant eller volontär i sommar? Eller är du intresserad och vill veta mer? Då ska du gå på introutbildningen!

Utbildningens upplägg:
Dag 1 är öppen för alla aktiva inom Popkollo (till exempel styrelsepersoner, arrangörer, ledare och volontärer).
Dag 2 är fokuserad på ledarrollen och är för dig som är eller kommer vara ledare eller praktikant i någon av Popkollos verksamheter. Som ledare eller praktikant är du alltså med båda dagar.

Deltagaravgift:
Utbildningen är gratis för dig som är - eller planerar att bli - aktiv i Popkollo Umeå (She's Got the Beat) och Popkollo Norrbotten. För dig som går utbildningen genom en annan förening kostar det 500 kr. Det står din förening för. Då skriver du in kontaktuppgifter till ansvarig person i din förening. Ange referensperson för anmälan (alltså vem det är som godkänt att föreningen ska betala din avgift) så faktureras föreningen.

Det finns även möjlighet att söka bidrag från Popkollofonden om er förening har svårt att betala hela avgiften - ange det i formuläret så kommer referenspersonen att få fylla i ett separat formulär om ansökan av subventionerad deltagaravgift. Det finns även möjlighet att ansöka om reseersättning om du behöver resa för att delta i utbildningen. OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE!

Tider för utbildningen:
Lördag 10:00-16:00 (inkl lunchpaus) FÖR ALLA ROLLER I POPKOLLO
Söndag 10:00-16:00 (inkl lunchpaus) OBLIGATORISKT FÖR LEDARE OCH PRAKTIKANTER (Frivilligt för alla andra som deltagit under lördagen)

Plats:
Online/digital mötesplats

Kontaktperson:
agnes.hjalmarsson@popkollo.se

Snabbfakta

Form: Digital introutbildning!

Datum: 30-31 maj

Plats: Online

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Norrbotten och Popkollo Umeå (She's Got the Beat)

Kontaktperson: agnes.hjalmarsson@popkollo.se

Platser kvar: Fåtal platser kvar

Anmäl dig här