Borås, 21 juni – 24 juni (10-14 år)

Borås - 21 juni - 24 juni (10-14 år) Anmälningskod: -- DGB --

Kollot kommer att hålla till i lokalen Lönnen i Borås! Det tillhör studieförbundet NBV och här finns flera olika rum, kök, toaletter och en massa instrument och musikutrustning att skapa musik med!

Hur funkar kollo under pandemin?

Popkollo Göteborg följer utvecklingen av coronapandemin noggrant. Vi kommer givetvis följa de rekommendationer och riktlinjer som gäller vid tidpunkten för genomförandet.

Om kollot behöver ställas in är vår förhoppning att kunna erbjuda digitala aktiviteter under veckan, men vi kan inte garantera det i nuläget. Vi kommer ge besked om huruvida kollot ställs in eller ändrar form senast 1 månad innan kollostart. Om kollot ställs in helt och hållet betalas anmälningsavgiften tillbaka till samtliga. Har ni frågor kan ni kontakta jessica.nilsson@popkollo.se eller läsa mer under Frågor och svar.

 

Vi hoppas och drömmer om en sommar full av musik!

Snabbfakta

Form: Dagkollo

Datum: 21 juni - 24 juni

Ålder: 10 - 14

Plats: Kasernvägen 6 Borås

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Arrangör: Popkollo Göteborg

Kontaktperson: Jessica Nilsson, jessica.nilsson@popkollo.se

Antal platser: 15

Platser kvar: Fullbokat

Anmälningsformulär

Så här fungerar ett dagkollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett dagkollo är mellan 4-7 dagar där du sover hemma. Det kan se lite olika ut lokalt vad som gäller kring mat men det brukar vara så att du får mat på plats. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat.

När är sista anmälningsdatum?

Sista anmälningsdatumet beror på när du anmäler dig:
Anmälan 10 feb – 8 mars (besked 9 mars)
Anmälan 9 mars – 5 april (besked 6 april)
Anmälan 6 april – 3 maj (besked 4 maj)
Löpande 4 maj – 15 juni (besked tisdagar)
Lokal antagning 16 juni och framåt
Efter 4 maj sker antagning löpande en gång i veckan

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.

Deltagaravgift

Vi tycker att alla som vill och behöver ska kunna gå på Popkollo. Därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften, där du och dina vuxna själva avgör vad ni kan betala. Hur mycket ni kan betala i deltagaravgift påverkar inte era chanser att få en kolloplats.

Popkollo med övernattning 7-10 dagar (inkl mat och boende) kostar mellan 1500-7500 kr

Popkollo utan övernattning 4-7 dagar kostar mellan 150-2500 kr

Popkollo drivs av ideella föreningar runtom i landet. Varje år genomförs popkollo med en stor portion vilja, lite tur och en inte helt obetydlig del bidrag och sponsring. Alla våra kollon planeras av ideella planeringsgrupper. Tack vare detta kan vi hålla nere deltagaravgiften trots att kostnaden/deltagare ligger kring 8000 kr för ett övernattningskollo och 2500 kr för ett dagkollo.