Best of Popkollo – Ledarhelgen

Best of Popkollo – Ledarhelgen är ett forum för ledare och aktiva inom Popkollo med fokus på innehållsutveckling och kunskapsutbyte – i form av ett kollo! Här samlar vi workshops och innehåll från Popkollon i hela landet så att vi får gå på varandras workshops, lära oss av varandra och få inspiration och nya idéer om hur vi kan förnya och utveckla verksamheten och göra den bättre och tillgänglig för fler. Vi kommer ha fyra olika spår fyllda med olika workshops och innehåll av olika teman. Ett spår kommer innehålla de viktiga delarna från arrangörshelgen, såsom nationellt ledningsgruppsmöte, utvärdering av verksamhetsåret och andra värdefulla forum för utbyte arrangörer emellan.

För vem?

Ledarhelgen riktar sig till alla ledare och aktiva inom Popkollo från hela Sverige.

Deltagaravgift

Glidande skala mellan 500 – 1500 kr där en betalar efter förmåga. Ni får komma överens i din förening om ni ska betala själva eller om föreningen kan stå för en del av eller hela avgiften.

Anmälan

Du anmäler dig själv via nedan anmälningsformulär. Sista ansökningsdag är 6 augusti. Ledarhelgen har ett begränsat antal platser som kommer fördelas mellan föreningarna. Efter sista ansökningsdag meddelar vi föreningarna vilka som anmält sig från dem och hur många platser de får. Föreningarna får sedan inom sig bestämma vilka som får åka.

Till anmälan>>>

Datum, tider och plats

Ledarhelgen äger rum mellan den 29 september kl 17:00 – 1 oktober kl 16:00 på Kärsögården, en kursgård strax utanför Stockholm.

Kost och logi

Vi kommer ha helpension under ledarhelgen, vilket betyder att Kärsögården står för all matlagning, boende och städning. För de som kan och vill finns alternativet att delta som daggäst (utan övernattning).

Tillgänglighet

Se checklista för tillgänglighet på Kärsögården här: http://tinyurl.com/tillganglighet-karsogarden

Håll i en workshop – vi gör ledarhelgen tillsammans!

Vi vet att det finns så många intressanta, roliga och kreativa upplägg och workshops på alla olika popkollon – olika sätt och varianter att göra samma workshop på och speciella workshops som bara görs på ett kollo. Vad gör ni på ert kollo som ni vill dela med er av? Föreslå en workshop i formuläret här!>>>

Kontakt och mer information

Funderingar eller frågetecken kring ledarhelgen? Tveka inte att höra av er till: cindy.lee@popkollo.se eller ring kansliet på 08-42 00 52 32.