Kollon övriga året

Även om vår huvudsakliga verksamhet sker på sommaren arrangerar våra föreningar också kollon på skollov under övriga året. Dessa kollon kan ha lite olika inriktningar och vara olika långa men är oftast dagkollon där du sover hemma. Var dagkollon arrangeras varierar från år till år. Till höger ser du vilka kollon som är planerade.

Målgrupp

Popkollo är ett musikläger som erbjuder en trygg ingång till musikens värld för grupper som är underrepresenterade där som den ser ut idag. Vår målgrupp är tjejer och transpersoner, främst i åldern 12–18 år men vi har också verksamhet för personer som är yngre (från 10 år) och äldre än så. Våra läger passar både personer som aldrig har hållit på med musik tidigare och personer som redan har spelat en del. Vårt mål är att göra musikscenen jämställd.

Praktisk information

Personal

Vi som jobbar med Popkollo är själva musiker och vi har även fritidsledare och andra vuxna på plats som ser till att alla mår bra och har roligt. Alla som jobbar på våra kollon har genomgått Popkollos ledarutbildning.

Mat

Vid dagkollon är utgångspunkten att lunch medtages hemifrån, vid övernattningskollon att den serveras på plats. Mer information om detta finns i informationen för det specifika kollot.

Tillgänglighet

Vi gör vårt bästa för att möta de behov som finns – och vill gärna tillsammans med er som behöver extra stöd eller anpassad miljö hitta en lösning för hur vi kan möta era behov. Vi har som målsättning att alla våra kollon ska ha tydlig information om hur den fysiska tillgängligheten ser ut på plats.

Deltagaravgift och anmälan

Alla som vill ska kunna gå Popkollo, därför har vi en glidande skala på deltagaravgiften där du och dina vuxna själva bestämmer vad ni har möjlighet att betala. För dagkollo brukar deltagaravgiften variera mellan 150 och 1500 kr och du anger vad du kan betala när du anmäler dig. Efter att du blivit antagen till kollot får du mer information om hur deltagaravgiften ska betalas. Länk till anmälan finns i anslutning till information om de specifika kollot.

Kommande

Just nu finns det inga kommande events i denna kategori