Stödmedlem

Popkollo är inget vanligt kollo. Vi är en fristående, ideell förening som genomför kollon med ett brinnande engagemang, lite tur och en enorm vilja att fler unga tjejer och transpersoner ska lämna kammaren med sina instrument, söka sociala sammanhang och börja spela tillsammans. Popkollo jobbar på ett konstruktivt och positivt sätt med att utmana normer som kan vara begränsande. På Popkollo är ingenting svårt eller kräver år av erfarenhet. Alla kan skriva en låt. Alla kan lära sig spela trummor. Det handlar bara om att inte tänka för mycket utan att göra istället. 90% av arbetet som görs inom Popkollo sker ideellt.

Som stödmedlem i Popkollo:

  • är du med och bidrar i arbetet för en jämställd musikscen
  • gör du det möjligt för oss att fortsätta ha ett gratis medlemskap i våra medlemsföreningar och glidande skala på våra deltagaravgifter (där en själv bestämmer vad en kan betala)
  • är du inbjuden till vår årliga Rikskonferens som är i februari varje år

I samarbete med Billetto erbjuder vi kortbetalning utan extra avgifter. Klicka på ”Hitta biljetter” nedan för att bli stödmedlem i Popkollo under 2016. I början av nästa år skickar vi en länk till dig där du kan välja att fortsätta medlemskapet under 2017.

GE EN GÅVA

Bankgiro: 5587-1800

Swish: 123 471 70 54

SMS: "popkollo 100" till 72550 för att donera 100 kr. Fungerar även med 20, 50, 150 genom att byta ut 100.