Här finns vi

Popkollo Arvika

Equalize music är en ideell förening som anordnar Popkollo Arvika. Vi bildades våren 2013 och arrangerade ett dagkollo och har sedan fortsatt att arrangera Popkollo med övernattning. De flesta av föreningens aktiva medlemmar går eller har gått på Musikhögskolan Ingesund.

Kontakt: arvika@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Musikhögskolan Ingesund, RUM Värmlandsdistriktet samt Studiefrämjandet.
www.popkollo.se/arvikaEqualize Music på facebook

Popkollo Botkyrka

Popkollo Botkyrka arrangerar sommarkollon i Botkyrka kulturskola, Popkollo för vuxna på Sensus Wallingatan samt ibland året runt-verksamhet i form av replokalsverksamhet och höst- och sportlovskjollon.

Kontakt: frida.svensson@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Sensus, Botkyrka kulturskola, Botkyrka kommun.
www.popkollo.se/botkyrka

Popkollo Falun

Föreningen Popkollo Falun startades efter att ett första dagkollo arrangerades i Falun sommaren 2013, inom ramen för Popkollos spridningsprojekt. Sedan dess arrangerar föreningen två dagkollon varje sommar för tjejer och transpersoner mellan 12 och 18 år.

Kontakt: falun@popkollo.se
www.popkollo.se/falunPopkollo Falun på facebook

Popkollo Folkkollo

Popkollo Folkmusik är en ny inriktning på sommarkollo 2017 som drivs av föreningen Folkkollo, vars historia startade i november 2014 då de arrangerade ett folkmusikläger inspirerat av Popkollos principer. 2016 anslöts Folkkollo som en medlemsförening i Riksorganisationen Popkollo.

Kontakt: agnes.rodhe@popkollo.se
www.popkollo.se/folkkolloFolkkollo på facebook

Popkollo Gotland

Popkollo Gotland är en ideell förening som startade hösten 2015 och som arrangerade sina första kollon under sommaren 2016. Vi håller till i Ella rock-och poplinjes lokaler på Gotlands folkhögskola i Fårösund.

Kontakt: gotland@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Ella rock- och poplinje
www.popkollo.se/gotlandPopkollo Gotland på facebook

Popkollo Göteborg

Föreningen Popkollo Göteborg har arrangerat Popkollo sedan 2006. Om du är intresserad av att gå med i föreningen Popkollo Göteborg, jobba med Popkollo, arbeta med styrelsen eller vill engagera dig på annat sätt så är du hemskt välkommen. Allt är möjligt och folk behövs alltid. Är det någon som är intresserad av att samarbeta med Popkollo Göteborg – en spelning eller vad som helst – så kontakta oss!

Kontakt: goteborg@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: NBV, MUG, Tjörns kommun, Billströmska Folkhögskolan, Västra Götalandsregionen
www.popkollo.se/goteborgPopkollo Göteborg på facebook

Popkollo Hultsfred

Föreningen Popkollo Hultsfred hette från början föreningen Sheena som en uppföljning av det första Popkollot som arrangerades i Hultsfred i augusti 2003. Några ledare och deltagare ville fortsätta göra musikverksamhet för tjejer och startade för detta ändamål en förening. Idag heter föreningen alltså Popkollo Hultsfred och vi arrangerar kollon på somrarna samt ofta på höst- och sportloven.

Kontakt: hultsfred@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Hultsfred Kommun, Gymnasium Rock City, Campus Hultsfred, Hultsfreds gymnasium, Sensus
www.popkollo.se/hultsfredPopkollo Hultsfred på facebook

Popkollo Impra

Popkollo Jazz är en inriktning på sommarkollo som finns sedan 2014 och drivs av föreningen Popkollo IMPRA, en systerförening till musik- och  jämställdhetsorganisationen IMPRA.

Kontakt: ingrid.malmen@popkollo.se 
www.popkollo.se/impraPopkollo Jazz på facebook

Popkollo Katrineholm

Popkollo Katrineholm startade som Popkollo Norrköping 2008, flyttade verksamheten till Åsa folkhögskola i Sörmland 2009 och bytte namn till Katrineholm 2010. Vi är en ideell förening som består av en styrelse, en projektledargrupp som planerar kollot och medlemmar.

Kontakt: katrineholm@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Sensus
www.popkollo.se/katrineholmPopkollo Katrineholm på facebook

Popkollo Norrbotten

Vi är en ideell förening som har arrangerat musikläger i Luleå och Piteå sedan 2013. I sommar arrangerar vi ett Popkollo för åldersgruppen 12–16 år. Se kalendern för mer info om vår verksamhet. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att engagera dig i vår förening!

Kontakt: siri.wallenten@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Bilda
www.popkollo.se/norrbottenPopkollo Norrbotten på facebook

Popkollo Malmö

Popkollo Malmö är en ideell förening som funnits sedan 2007. Varje år arrangerar vi sommarkollon och Popkollo Madame och året runt. Våra sommarkollon har arrangerats i Höllviken och Hästveda men sedan 2011 är vi på Arena 305 i Malmö.

Kontakt: malmo@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Folkuniversitetet, Studieförbundet Vuxenskolan, Arena 305, Malmö Stad, Sparbanksstiftelsen Skåne
www.popkollo.se/malmoPopkollo Malmö på facebook, Popkollo Vuxen Malmö på facebook

Popkollo Norra Stor-Stockholm

Popkollo Norra Stor-Stockholm heter föreningen som startade efter att ha arrangerat ett dagkollo i Upplands Väsby sommaren 2013 inom Popkollos spridningsprojekt. I sommar arrangerar vi ännu ett dagkollo för tjejer 13-16 år.

Kontakt: helena.ahlqvist@abf.se
Lokal samarbetsartner: ABF Norra Storstockholm
www.popkollo.se/norrastorstockholmPopkollo Norra Stor-Stockholm på facebook

Popkollo Stockholm

Popkollo Stockholm är en distriktsförening som har sex medlemsföreningar, Popkollo Botkyrka, Popkollo Norra stor-Stockholm, Kören Röststjärn, Sthlm Media Crew, Jämställd ljudteknik och Impra. Popkollo Stockholm  har funnits sedan 2007 och blev 2016 en distriktsförening. Popkollo Stockholm har även bedrivit verksamhet i Skarpnäck där vi haft kollon och kurser med producentinriktning.

Kontakt: deidre.palacios@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Botkyrka Kulturskola, Botkyrka Kommun, Sensus och Kungliga Musikhögskolan
www.popkollo.se/stockholmPopkollo Stockholm på facebook

Popkollo Sundsvall

Popkollo Sundsvall är en ideell förening som har sin bas mitt i Sverige. Föreningen startades hösten 2016 och arrangerar sitt första övernattningskollo i augusti 2017. Vi hoppas på att detta ska bli en succé och att vi kommer att kunna fortsätta arrangera kollon för tjejer och transpersoner i Sundsvall med omnejd. Om du är intresserad av att hjälpa till eller har några funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.

Kontakt: elsa.undin@popkollo.se, andrea.jonasson@popkollo.se
Lokala samarbetspartners: Sensus, Domsaga Musikhus, Sundsvall Kommun, Arrangörslyftet Västernorrland.
www.popkollo.se/sundsvallPopkollo Sundsvall på facebook

Popkollo Umeå (She’s got the beat)

She’s got the beat är en ideell musikförening som bildades i Umeå 1999 och som arrangerar Popkollo i Umeå sedan 2005. Vår verksamhet baseras på vad medlemmarna själva vill och engagerar sig för att genomföra. Tidigare har bland annat anordnats festivaler, klubbkvällar med dj’s, konserter, ljudteknikkurser, workshops och musikbranschföreläsningar. Som medlem i SGTB har du möjlighet att genomföra dina idéer och ha riktigt roligt på köpet!

Kontakt: umea@popkollo.se
www.popkollo.se/umeaShe’s got the beat på facebook

Popkollo Örebro (Rockjuntan)

Rockjuntan har funnits i Örebro sedan 2011. Sommaren 2017 arrangerar vi för tredje gången ett sommarkollo med övernattning. Är du intresserad av vår verksamhet, skriv till oss!

Kontakt: linda.johnsson@popkollo.se
www.popkollo.se/orebroRockjuntan på facebook

Starta förening

Finns det ingen Popkolloförening där du bor? Läs mer om hur du kan arrangera ett kollo eller starta en Popkolloförening här.

Medlemssystem

Här administrerar du din förenings medlemsregister: Logga in

Intranät

Här loggar du in på Popkollos Intranät "Popkollo Crew": Logga in

Nätverk

Gå med i Popkollos facebook-grupp "Popkollo Crew"! För alla oss som jobbar med Popkollo. Gå med

Kontakt Kansli

E-post: hej@popkollo.se

Telefon: 08-42 00 52 32