Popkollo Fortsättning Mölnlycke 8-14 juli 2019

Popkollo Fortsättning är för dig som varit på Popkollo förut eller spelat litegrann sen tidigare. På kollot får du spela i band, skriva låtar, gå på roliga workshops och uppträda live!

Detta kollo rekommenderas för dig som är 14-18 år.
Kollot är ett övernattningskollo där mat och boende ingår.
Tillgänglighetschecklista kommer inom kort.
Kollokod: --GMF--

Snabbfakta

Form: Popkollo Fortsättning

Datum: 8-14 juli 2019

Plats: Mölnlycke

Nivå: Inga förkunskaper krävs

Platser kvar: Många platser kvar

Anmälan

Så här fungerar ett övernattningskollo

På ett popkollo spelar vi olika instrument, skriver låtar, har roliga workshops och lär oss av varandra. Som avslutning ställer vi oss på scenen och spelar, väsnas, sjunger, rappar, solar, och skriker för hela världen. Alla våra ledare har gått Popkollos ledarutbildning och lärt sig smarta tips och trix för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla att vara med och vara kreativa tillsammans.

Våra kollon riktar sig både till de som aldrig har hållit på med musik tidigare och de som redan har spelat en del. Målet är att göra musikscenen jämställd.

Det finns både kollon med och utan övernattning och åldern varierar från 12–18 år. Ett övernattningskollo är mellan 7-10 dagar där boende och mat ingår. Det kan se lite olika ut lokalt vad det är för form av boende, en del har boende i sovsal medan andra har lite mindre rum där ni är några som delar. Du kan ange i din anmälan om du har några särskilda behov kring mat eller boende.

 

Hur funkar anmälan?

11 mars är sista dagen att anmäla sig för att komma med i första antagningsomgången. Om det är fler som söker än det finns platser lottar vi. Du får ett antagningsbesked per mail några dagar efter att första antagningsomgången är avslutad.

Måste jag vara medlem?

Ja, för att delta i Popkollos verksamhet behöver du vara medlem i någon av våra medlemsföreningar. Det blir du enkelt här på vår hemsida och det är helt gratis. När du anmäler dig till sommarkollo blir du automatiskt medlem i den förening som arrangerar det kollo du söker till.