Popkollos Rikskonferens 2017

Dags att markera datumen för 2017 års upplaga av Popkollos rikskonferens i kalendern! Den 18–19 februari samlar vi popkolloaktiva och andra intresserade för en inspirerande helg i Stockholm. Är du en av de som har gått och varit nyfiken på vad det är vi håller på med i Popkollo? Kanske funderat på att engagera dig i vår verksamhet men inte riktigt vetat hur? Här är det perfekta tillfället att få veta mer!
Popkollos rikskonferens arrangeras en gång per år och bjuder på workshops, föreläsningar och erfarenhetsutbyten om olika aktuella och viktiga ämnen. Det är ett tillfälle för alla aktiva inom Popkollo att ses och fortbilda sig och utbyta erfarenheter, men också en chans för andra organisationer och aktörer att komma och hämta inspiration från våra projekt och metoder – samt en möjlighet för privatpersoner som är nyfikna på Popkollo och kanske har funderat på att engagera sig att komma och lära sig mer om oss och hur vi arbetar och hur en kan bli en del av vår organisation.

Plats

Rikskonferensen äger rum på Sensus möte på Klara södra kyrkogata, nära t-centralen.

Tider

Lördag: 9:30-18:00

Söndag: 10:00-15:00

Konferensprogrammet

Här kan du ladda ner programmet för Popkollos rikskonferens 2017

Deltagaravgift

Kostnaden utgörs av en glidande skala på 250–1000 kr, och du betalar utifrån förmåga. Vi uppmuntrar besökare från större organisationer utanför Popkollo att betala den icke-subventionerade avgiften om 1 000 kr.

Anmälan

Anmälan sker via anmälningsformuläret. Avanmälan måste ske två veckor innan konferensen, annars debiteras full avgift.

Samarbetspartners