Popkollo Vuxen – INSTÄLLT

Popkollo Madame har bytt namn och blivit Popkollo Vuxen! Men allt är sig likt – det är samma fantastiska innehåll och garanterat lika roligt! Under tre dagar i vår försvinner vi in i replokalernas underbara värld för att uppleva några av livets bästa dagar tillsammans.

Popkollo Vuxen är ett tre dagars musikkollo för tjejer, kvinnor och transpersoner från 18 år och uppåt. Här får du lära dig grunderna på minst ett instrument, skriva låtar, bilda band och repa, ha workshops med inspiratörer från musikbranschen och slutligen stå på scen vid en avslutningskonsert!

Popkollo Vuxen är en riktig energipåfyllare, du blir garanterat inspirerad, kommer få många skratt och du kommer att träffa många andra fantastiska deltagare att spela tillsammans med. Så om du haft en dröm om att spela instrument eller sjunga i band, vare sig du redan kan spela eller ej – ta chansen och anmäl dig!

Tider

Fredag 31/3 kl. 15.00–20.00
Lördag 1/4 kl. 9.30–20.00
Söndag 2/4 kl. 9.30–17.30

Förkunskaper

Det krävs inga förkunskaper för att delta på Popkollo Vuxen. Erfarna Popkollo-handledare finns på plats för att hjälpa till med allt från det första ackordet på gitarren, den första fyrtakten på trummorna till att skriva låtar och se till att allt flyter på som det ska i replokalen. Erfarenheten brukar vanligtvis variera och vi välkomnar såväl nybörjare som semiproffs.

Boende och mat

Boende ingår inte. Mat som ingår i deltagaravgiften är lättare kvällsmat fredag, lunch och middag lördag samt lunch söndag. Lättare fika alla dagar.

Instrument

Vi tillhandahåller alla instrument.

Deltagaravgift

Avgiften är en glidande skala mellan 1 500 och 5 000 kr. Du avgör själv vad du har möjlighet att betala. Allt överskott från Popkollo Madame går direkt till Popkollo Göteborgs ungdomsverksamhet.

Observera att ANMÄLAN ÄR BINDANDE. Detta innebär att du åtar dig att betala deltagaravgiften på 1 500-5 000 kr oavsett om hinder skulle uppstå längre fram och du av någon anledning inte kan delta på kollot. Betald avgift återbetalas endast mot uppvisande av sjukintyg.

Anmälan

Anmälan sker i formuläret på www.popkollo.se och vi antar deltagare tills kollots 16 platser är fulla. Därefter kommer en kölista att bildas där du kontaktas om det blir en plats ledig. Efter anmälan får du ingen bekräftelse direkt utan det kan dröja några dagar tills du får ett e-post med instruktioner för inbetalning av deltagaravgift. Det är först när du betalat deltagaravgiften som du har en bekräftad plats på kollot.

För att kollot ska bli av behövs minst 10 anmälda deltagare, så tipsa dina vänner!

Medlemskap

För att delta i Popkollos verksamhet måste du vara medlem i en Popkollo-förening. Det blir du automatiskt genom din anmälan och det kostar inget.

Tillgänglighet

Vid frågor om tillgängligheten kontakta Jessica Nilsson på jessica.nilsson@popkollo.se.

Citat från deltagare som gått Popkollo Madame i Göteborg hösten 2016:

“En underbar upplevelse!”

“Det är otroligt kul och ger så mycket energi!”

“Det är bland det bästa jag gjort!”

“Det är stärkande, kul och fantastiskt!”

Samarbetspartners

Kollot arrangeras i samarbete med NBV Music box väst