Popkollo Original

På Popkollo Original får du bland annat prova på instrumenten gitarr, trummor, sång, bas, keyboard och trummor. Du kommer få skriva låtar i en rolig låtskrivarworkshop för att sedan repa in dina låtar i ditt band med hjälp av Popkollos grymma bandcoacher. Du kommer också få prova på nya spännande saker i olika workshops med gäster som själva är aktiva i olika genrer. Innan du anmäler dig, läs denna information som är densamma för alla popkollon:

PRAKTISK INFORMATION DELTAGARAVGIFT VANLIGA FRÅGOR

Nu börjar nedräkningen inför årets Popkollosommar i Malmö! Som vanligt kommer vi anordna ett Originalkollo för deltagare i åldern 12-16 år, men vi kan även stolt presentera att vi denna sommar kommer utöka med ett fortsättningskollo! Fortsättningskollot riktar sig till dig mellan 14 och 18 år som har varit på Popkollo tidigare, eller som har spelat lite förut. Vi ser fram emot två toppenkollon med alla fina deltagare och massa massa musik!

För vem?

Popkollo välkomnar personer som identifierar sig som tjejer och transpersoner (läs mer). Rekommenderad ålder på Popkollo Original är 12-16 år, men om du är lite äldre eller yngre så kan du prova att söka ändå.

Plats

Precis som förra året håller vi till på Arena 305:s lokaler i centrala Malmö. Här kommer vi repa, skriva låtar, leka, kolla på film, träffa grymma artister, äta falafel och ha en riktigt bra vecka tillsammans! Veckan avslutas så klart med konserter.

Arrangemangspartner

Studieförbundet Vuxenskolan

Folkuniversitetet