Popkollo Fortsättning

Popkollo Fortsättning är för dig som tidigare gått något Popkollo, har lite erfarenhet av att spela, eller för dig som är nybörjare och som är för gammal för att gå Popkollo Original. Här får du ta nästa steg genom att lära dig mer om musikbranschen, utvecklas i ditt huvudinstrument och att spela i band, instrument och sång, samt träffa artister från musikbranschen mm. Innan du anmäler dig, läs denna information som är densamma för alla popkollon:

PRAKTISK INFORMATION DELTAGARAVGIFT VANLIGA FRÅGOR

Nu börjar nedräkningen inför årets Popkollosommar i Malmö! Som vanligt kommer vi anordna ett Originalkollo för deltagare i åldern 12-16 år, men vi kan även stolt presentera att vi denna sommar kommer utöka med ett fortsättningskollo! Fortsättningskollot riktar sig till dig mellan 14 och 18 år som har varit på Popkollo tidigare, eller som har spelat lite förut. Vi ser fram emot två toppenkollon med alla fina deltagare och massa massa musik!

För vem?

Popkollo välkomnar personer som identifierar sig som tjejer och transpersoner (läs mer). Rekommenderad ålder på Popkollo Fortsättning är 14-18 år, men om du är lite äldre eller yngre så kan du prova att söka ändå.

Plats

Precis som förra året håller vi till på Arena 305:s lokaler i centrala Malmö. Här kommer vi repa, skriva låtar, leka, kolla på film, träffa grymma artister, äta falafel och ha en riktigt bra vecka tillsammans! Veckan avslutas så klart med konserter.

Arrangemangspartner

Studieförbundet Vuxenskolan
Campus Hultsfred