Livekaraoke med Festen – FINAL

Fredagen den 7 december är det final för höstens klubbserie. Årets sista chans att njuta av livekaraoke med husbandet Festen som levererar de fetaste hitsen med dig som stjärna vid micken. Från Le Tigre till Loreen, via tårdrypande 80-talsklassiker med Bonnie Tyler och 90-talsnostalgi i sin bästa skrud med Spice Girls. Njut av höstens mest opretantiösa klubb, helt befriad från snubbiga snubbigheter och machoideal. Njut av Livekaraoke med Festen – ditt feministiska chill pill.

Livekaraoke vad är det?

Livekaraoke är som vanlig karaoke fast med liveband. Husbandet som heter Festen har repat in en lång repertoar med låtar som du kan välja mellan. Du anmäler intresse på plats, välkomnas upp på scenen och är stjärnan! Självklart kan ni sjunga flera personer på samma gång. Innan och efter livekaraoken så kommer DJ’s se till att dansgolvet gungar.

Festen

Bandet Festen, under ledning av kapellmästare Susanna Brandin, bildades till 8 mars 2011. Då hade Popkollo en stor fest på Strand i Stockholm med massa artister och besökare som sjöng sina favoritlåtar. Sedan dess har de turnérat landet runt, spelat på Bang’s 8 mars-fest och Malmöfestivalen 2012. LÄS MER

Låtlista

Umbrella – Rihanna, 
Like a virgin – Madonna, 
Total eclipse of the heart – Bonnie Tyler , Toxic – Britney Spears , 9 to 5 – Dolly Parton, 
Rehab – Amy Winehouse, 
Halo – Beyoncé, 
Heartbeats – The Knife , Välkommen in – Veronica Maggio, 
Dancing on my own – Robyn, 
Because the night – Patti Smith, 
Bad romance – Lady Gaga , Dansa fastän –Säkert, 
Adios Amigos – Marit Bergman & Cecilia Nordlund, I wanna dance with somebody – Whitney Houston, Euphoria – Loreen, Wannabe – Spice Girls, Rebel Girl – Bikini Kill
Spotify-listan hittar du här: Livekaraoke höst 2012

Lyckohjulet

Du kan spela på Popkollos lyckohjul och vinna finfina priser. Alla intäkter från lyckohjulet skänker vi varje gång till något vi tycker är viktigt. Den 7 dec snurrar lyckohjulet för Ain’t I a woman-kampanjen: http://aintiawomankampanjen.wordpress.com

Ain’t I a woman är en kampanj för papperslösa kvinnors rätt till skydd. Kampanjen startade den 8 mars 2010 och initiativet till den kom från Nätverket Ingen människa är Illegal som ville politisera och synliggöra papperslösa kvinnors situation.

Gäster Kakan & Hanna Hellquist

Kakan och Hanna träffades på Morgonpasset i P3 där Kakan var gäst. Strax efter, den 8e mars gick dom på systerskapsdate och resten är historia. Dessa två feminister umgås ofta, i Hannas Volvo och äter god mat samt är genier!

Kakan och Hanna har paxat Bonnie Tyler’s 80-talsdänga ”Total Eclipse Of The Heart”. Men det finns gott om låtar kvar!

Plats

Nalen Klubb, Regeringsgatan 74, Stockholm

www.nalen.se

DJ Flickpingis

Det hela började 1988 när JO Waldner tog två EM-guld. Som ett direkt resultat av detta föddes också Sanna & Frida i dj-duon FLICKPINGIS. Den omsusade dubbeln har redan ett gediget förflutet inom musiken, Sanna med en bakgrund av Spotify och Itunes och Frida med erfarenhet av både kassett och MP3. FLICKPINGIS älskar inte bara luktsuddigum, spela kula och vita hästar utan också disco, hiphop och hits-men-inte-längre. Kom på ömma kyssar!

Facebook-sida: http://www.facebook.com/pages/Flickpingis/177299062288117
Blogg: http://flickpingis.hanapee.com/

Arrangemangspartner